Den rigtige sovestilling kan kurere hovedpine

, Jakarta – Hovedpine er et meget almindeligt sundhedsproblem. Næsten alle har oplevet hovedpine mindst én gang i deres liv. For mild hovedpine kan det normalt overvindes ved at få masser af hvile og tage hovedpinemedicin. Men du ved, at sove i den rigtige stilling kan også kurere hovedpine, du ved. Kom nu, se yderligere forklaring nedenfor.

Vidste du, at det meste af din tid går med at sove. Det er derfor, eksperter konkluderer, at sovestilling spiller en vigtig rolle i mange af de livsstilsproblemer, vi står over for i dag. Ifølge en undersøgelse fra Harvard Health er en persons foretrukne sovestilling normalt forudbestemt og svær at ændre.

For ikke at nævne, at de fleste mennesker ofte vågner op i en stilling, der ikke er den samme, som da de først faldt i søvn. Faktisk er der mange helbredsproblemer, der kan løses ved at forbedre sovestillingen, hvoraf en af ​​dem er hovedpine.

Læs også: Lær de forskellige typer hovedpine at kende

Mange mennesker oplever ofte kronisk hovedpine. Positionen af ​​din nakke, mens du sover, kan have en stor rolle i din hovedpine. Derudover kan hvordan du sover også ændre, hvordan din krop fungerer i løbet af dagen.

Nå, den mest almindelige måde at forhindre hyppig hovedpine på er at sove med et ekstra sæt små puder om halsen for at forhindre, at den vrider sig. Ifølge Dr. Ridwana Sanam, klinisk fysioterapeut og ortopæd, er nattesøvn lige så vigtig som dagssøvn, fordi det er tiden for kroppen til at hvile og reparere sig selv.

Derudover kommer triggerpunktet for migrænehovedpine ofte fra nakken. Nakken er forbundet med ryggen, som består af rygsøjlen og lænden, så hele dette område skal også behandles og repareres. Bare det at fikse nakkepositionen alene hjælper nok ikke.

Du skal også holde din rygsøjle i en neutral og naturligt buet stilling, mens du sover for at undgå disse problemer. Den anbefalede soveposition er at sove på ryggen med en pude under knæene. Dette vil hjælpe med at slappe af dine knæ og ryg.

Læs også: Det er helt forkert, prøv disse 5 sovestillinger, når et sår opstår igen

Hovedpine er også ofte en bivirkning af en dårlig nattesøvn. Så udover at forbedre din sovestilling, skal du også forbedre kvaliteten af ​​din søvn. Jason Rosenberg, MD, direktør for Johns Hopkins Headache Center afslører, at i de fleste tilfælde, når en person har kvalitetssøvn, kan det forhindre ham i forskellige typer hovedpine.

Så hvis du ofte har problemer med at sove om natten, så prøv følgende tips:

  • Tag ikke lur i løbet af dagen, da det vil gøre det sværere for dig at sove om natten.
  • Undgå at indtage koffein, nikotin, alkohol og spis store måltider før sengetid.
  • Hvis du ikke kan sove, så stå ud af sengen og lav noget stille i svagt lys et andet sted, som at læse i et andet rum, indtil du falder i søvn.
  • Hold din telefon, tablet eller bærbare computer væk fra sengen. Skærmlys fra gadgets kan få din krop til at tro, at det stadig er morgen, og dermed holde dig vågen. Undgå også dårlige vaner, såsom at se film, læse tekst eller online nyheder, mens du er i seng.
  • Vågn op og gå i seng på samme tid hver dag. Dette kan hjælpe med at forme din krops naturlige søvnur.

Læs også: Søvnløshed? Her er hvad du skal gøre

Hvis hovedpinen fortsætter eller bliver værre og ledsages af andre symptomer, skal du straks søge læge. For at købe hovedpinemedicin kan du også bruge . Det er meget nemt, bare bliv bestille blot gennem funktionerne Køb medicin og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Indiens tider. Tilgået 2020. Sovestillinger og hvordan de helbreder disse helbredsproblemer.
Solen. Tilgået 2020. Fra at kæmpe mod angst til at slippe af med irriterende hovedpine, disse er de bedste søvnstillinger, så du får en sund nats kip.
WebMD. Hentet i 2020. Hvad er spændingshovedpine?