5 nemme måder at slippe af med hård hud

Jakarta – Har du nogensinde fundet huden på fodsålerne med knopper og fyldt med klar væske som vand i den? Det er et tegn, huden på fødderne er udsat for hård hud, eller hvad der på medicinsk sprog er kendt som Ring til os . Ved du hvorfor disse hård hud kan opstå?

Når man går med sko, der er mindre i størrelsen, vil fødderne opleve konstant tryk og friktion med skoen. Over tid vil de dele, der gnider mod hinanden, føles røde og ømme. Denne stikkende fornemmelse efterfølges af hærdning og fortykkelse af friktionshuden. Selvom det føles irriterende, viser det sig, at disse hård hud har fordele du ved, som skal forhindre, at den skadede hud får mere alvorlige vabler, fordi den bliver ved med at gnide.

Læs også: Sådan får du glatte fødder uden hård hud

Overvinde hård hud

I stedet for at bruge en nål og prikke den, kan du overvinde hård hud på huden på fødderne på følgende måder:

1. Læg fødderne i blød i varmt vand

Denne første metode er den nemmeste og billigste, du kan prøve derhjemme. Du skal blot varme vandet op, indtil det når temperaturen af ​​et negleudslæt, eller omkring 40 grader celsius, sæt fødderne i og blød i op til 20 minutter. Tag derefter en pimpsten, der har en glat overflade, og gnid den på huden, der er ramt af hård hud. Gør det regelmæssigt hver dag, så hård hud straks tømmes og forsvinder.

2. Brug bagepulver

Du skal være bekendt med denne ene ting. Ja, bagepulver findes ofte i brøddej. Det viser sig dog, at fordelene, det har, er meget mere forskelligartede, hvoraf en er at behandle hård hud. Næsten det samme som den første metode, bare opløs bagepulver i varmt vand og læg dine fødder i blød, og gnid derefter med en pimpsten.

3. Gnid hård hud med ananasfrugt

Hvem skulle have troet, det viser sig, at denne frugt, der har en syrlig smag, viser sig at være meget brugt som naturmedicin mod overvinde hård hud. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​enzymer i ananas, som er gode til at fjerne døde hudceller og hele sår på huden. Hvis du bruger ananas til at behandle hård hud, skal du vælge en ung. Skær og gnid forsigtigt på den hård hud.

Læs også: Overvind revnede fødder på denne måde

4. Ricinusolie kan også være et alternativ til helbredelse af hård hud

Ikke kun effektiv til at overvinde forstoppelse, ricinusolie eller mere velkendt kaldet ricinusolie er også en anden naturlig helbredende løsning, som du kan bruge til at lindre sår forårsaget af hård hud. Denne olie kan endda drikkes, du ved! Nå, til brug som hård hud, hælder du det blot på en vatpind og lægger det forsigtigt på såret. Påfør derefter gipset.

5. Smurt med cambodjansk bladsaft

Prøv endelig at bruge frangipani bladsaft til overvinde hård hud ved dine fødder. Dette skyldes tilstedeværelsen af ​​E-vitamin og blødgørende midler, som er gode for huden. Hvordan man bruger det er nemt, bare tag et ungt frangipani-blad og tag saften. Påfør det derefter på den hård hud.

Du skal vide, at for diabetikere bør hård hud, der vises på huden, ikke undervurderes. Det skyldes, at helingsprocessen tager lang tid, hvis hård hud går i stykker. Især med problemet med infektion, der let angriber mennesker med diabetes. Pas derfor på så omhyggeligt som muligt, ja.

Det er en nem måde, du kan bruge til overvinde hård hud distraherende fra dine fødder. For at det ikke sker igen, bør du undgå at bruge sko eller sandaler, der er smalle eller lavet af materialer, der vil skade dine fødder. Hvis metoden ovenfor ikke er effektiv nok, kan du bede lægen om anden alternativ heling direkte gennem applikationen . Derudover kan du også købe medicin direkte hos smartphone . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!