Sundhedstest for TNI-AL kadetter

Jakarta - Den indonesiske nationale hær (TNI) er opdelt i tre styrker, nemlig hæren (TNI-AD), luftvåbnet (TNI-AU) og flåden (TNI-AL). For at kunne tilslutte sig en af ​​disse kræfter skal man forinden bestå en række eksamener. Der er flere typer undersøgelser inden man går ind i TNI, hvoraf den ene er en helbredstest.

Personer, der ønsker at være en del af TNI-AL før, skal erklæres for at have bestået en forudbestemt serie af tests. En type test, der skal bestås, er et helbredstjek. Denne test har til formål at undersøge og finde ud af den generelle tilstand af en persons krop og helbred. Derfor vil denne type test bestå af mange serier og blive udført af eksperter, som er udpeget af testarrangøren.

Læs også: 7 almindelige fysiske undersøgelser, før du går ind i militærskolen

Sundhedstest for kandidater for TNI-AL medlemmer

En type test udført i rekrutteringsprocessen for TNI-AL medlemmer er et helbredstjek. Målet er at kende kroppens tilstand og det generelle helbred. Årsagen er, at det at være soldat er et erhverv, der kræver, at medlemmerne har en sund fysisk tilstand og er fri for helbredsproblemer. En person har mulighed for at blive medlem af TNI efter at være blevet erklæret at have bestået en række tests, herunder medicinske tests.

Medicinske tests for potentielle medlemmer af TNI-AL udføres i to trin. I første fase udføres en undersøgelse af kroppens yderside. Denne undersøgelse omfatter højde, vægt, kropsholdning, ØNH, øjne, til formen af ​​fødder og hænder. Derudover er der også særlige undersøgelser efter køn, nemlig undersøgelse af kønsorganer og bryster hos kvinder og undersøgelse af varicoceles og brok hos mænd.

Derefter går undersøgelsen ind i anden fase, nemlig undersøgelsen af ​​kroppens indre. I denne undersøgelse skal deltagerne gennemgå en række tests, herunder urinundersøgelse, blodprøver og røntgenbilleder. Deltagerne skal gennemgå en urinundersøgelse for at se, om der er risiko for nyresygdom og diabetes.

Læs også: Vær opmærksom på dette for at bestå TNI-AL Army Test

Derudover vil du også blive bedt om at få taget en blodprøve. I denne undersøgelse vil det ses, om en person har normale niveauer af urinsyre, kolesterol, HB og triglycerol eller ej. En person erklæres for at være i en sund tilstand, hvis han har normale kolesterol- og urinsyreniveauer, som hverken er for høje eller for lave.

Undersøgelsen efterfølges af test af indre organer, hvoraf den ene er røntgen. I denne undersøgelse vil det ses, om en person har abnormiteter eller sygdomme i vitale organer som hjerte, lunger eller lever. Der vil også blive foretaget flere andre former for undersøgelser for at vurdere kroppens tilstand. De typer undersøgelser, der udføres, er elektrokardiogram (EKG) og ultralyd (USG).

Som ansøger til TNI-kandidaten er det meget vigtigt altid at bevare sundheden for at bestå testen. For der er flere typer lidelser eller sygdomme, der kan udvikle sig uden særlige symptomer. Du rådes til altid at føre en sund livsstil og undgå at indtage fødevarer, der kan udløse sygdom. Væn dig til at drikke masser af vand, spise fibermad og træne regelmæssigt.

Læs også: Ikke kun voksne, børn har også brug for lægetjek

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige. Du kan nemt kontakte læge når som helst og hvor som helst igennem Video/taleopkald og Snak. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hentnu i App Store og Google Play!

Reference:
Rekruttering-tni.mil.id. Tilgået i 2019. Onlineregistrering af potentielle TNI-soldater.
. Tilgået i 2019. Vær opmærksom på dette for at bestå TNI-AL Army Test