Pudesnak, vigtigt ritual efter sex

, Jakarta – For ægtepar, der har været gift i temmelig lang tid, har de selvfølgelig deres egne måder at tænde romantikkens ild imellem dem på. Der er mange måder, man kan gøre, såsom at tage på ferie sammen, se film, se yndlingsmusikkoncerter, at lave pude snak .

Læs også: Alt, der ødelægger din intimitet med ham

Hvad er det pude snak ? Rapporteret fra Healthline , pude snak er en måde, du kan gøre for at bringe din partner tættere på følelsesmæssigt. For nogle par, pude snak Du kan gøre det for at lære din partner bedre at kende. Men hvornår pude snak burde gøres? Hvad er ritual pude snak vigtigt at gøre efter sex?

Fordele ved pudesnak efter sex

Ifølge Alisa Ruby Bash, en ægteskabsterapeut oprindeligt fra Malibu, pude snak bliver en aktivitet, der får par til at føle sig trygge, elsket og øger forbindelsen mellem mand og kone, både hvad angår kommunikation og følelser.

Par, der gør pude snak kan føre dybere samtaler uden at skulle skjule noget. Generelt, pude snak udføres af et ægtepar på sengen og kan forekomme før eller endda efter parret har samleje.

Hvornår er det så bedre? pude snak Færdig? Pude snak kan gøres før sex som en måde at gøre det på forspil. Imidlertid, pude snak Efter at have haft sex kan det have en masse positive indvirkninger på forholdet mellem mand og kone.

Rapporteret fra Tidsskrift for sociale og personlige forhold , gør pude snak med en partner efter at have haft sex kan forbedre kvaliteten af ​​intime forhold og kvaliteten af ​​jer som par.

Ikke kun det, pude snak Det får også par til at sætte mere pris på hinanden. Pude snak gør også, at en partner kan frigive hormonet oxytocin eller hormonet kærlighed. Så det skader ikke at gøre pude snak efter sex.

Udover pude snak Der er adskillige aktiviteter, som par kan lave efter sex, såsom at tilbyde en blid massage til deres partner, joke med deres partner, bruge mere tid på at lave noget ud og undgå brugen af ​​gadgets.

Tøv ikke med at formidle bekymringer, når du har sex med en partner. Åbenhed er bestemt en positiv ting at tilføje til den følelsesmæssige nærhed mellem dig og din partner. Hvis du oplever problemer med intime aktiviteter eller din partners helbred, så lav en undersøgelse på det nærmeste sygehus eller spørg en læge direkte gennem ansøgningen så det kan løses med det samme.

Læs også: Keder dig under intime forhold, overvind på denne måde

Undgå at tale om disse ting under Pillow Talk

Når man gør pude snak med en partner, undgå nogle samtaler såsom:

  1. Kommenter ikke kropsform eller partners evne til at have sex. Denne samtale får bestemt en partner til at føle sig utilpas.

  2. Undgå at diskutere følsomme emner, der kan skabe konflikt i forholdet, når pude snak .

Det er den snak, der bedst undgås, når pude snak efter at have haft sex med en partner. Der er flere chatmaterialer, der kan bruges som en guide til at komme i gang pude snak efter sex.

Du kan starte med at sige intime sætninger til din partner. Udtryk dine glade følelser, når du er sammen med din partner. Du og din partner kan også tale om den første gang, I mødtes eller fik jeres første kys.

Der er intet galt i at diskutere dine fremtidige ønsker for jer to i de næste par år. Udover at kunne binde de eksisterende forpligtelser, gør det jer begge motiverede til at blive en bedre partner i fremtiden.

Læs også: Dette er grunden til, at sexlysten kan ændre sig

Der er dog en anden simpel begivenhed at starte med pude snak . Du kan spørge om daglige aktiviteter på kontoret, så du kan dele alle de klager, der føles i det ydre miljø og selvfølgelig føle dig mere lettet. Disse ting beviser pude snak forbedre kommunikationen mellem mand og kone.

Reference:
Pillow Guy. Tilgået 2020. 10 pudespørgsmål, der får hende til at blive forelsket
Tidsskrift for sociale og personlige forhold. Tilgået 2020. Fysiologi og pudesamtale: Relationer mellem testosteron og kommunikation efter sex
Healthline. Fået adgang til 2020. Sådan øger du dit forhold intimt med Pillow Talk