Dette er 4 forkølelsesmidler fra naturlige ingredienser, der er tilgængelige derhjemme

, Jakarta - For noget tid siden er Indonesien lige gået ind i regntiden. Ændringen af ​​sæsonen fra tør til regnfuld vil føles så ekstrem med betydelige temperaturændringer. Med ekstreme temperaturændringer er ikke få mennesker også ramt af sæsonbetingede sygdomme, såsom forkølelse. Denne tilstand er forårsaget af et fald i kroppens immunsystem, når den tilpasser sig temperaturændringer, der er ret ekstreme. Hvis du er forkølet, kan du omgå dette med naturlige forkølelsesmidler, som du kan finde derhjemme. Her er en naturlig forkølelsesløsning, som du kan lave selv derhjemme!

Læs også: Ofte forvirret, dette er forskellen mellem forkølelse og influenza

Forkølelse, sæsonbetingede sygdomme ved årstidernes skiften

Forkølelse er en årstidsbestemt sygdom, når den tørre sæson skifter til regntiden. Når en person er forkølet, vil en person udskille slim fra sin næse. Denne tilstand kan forekomme lejlighedsvis eller kontinuerligt. Slim fra næsen kan se klart, gulligt eller grønligt ud. Dette slim kan også have en tyk eller flydende tekstur, afhængigt af den underliggende årsag.

Dette slim produceres af luftveje kaldet bihuler og er inde i næsen. Dette slim tjener til at holde luftvejene fugtige og forhindre indtrængen af ​​snavs eller bakterier i lungerne. Forkølelse er et symptom på en sygdom. I nogle tilstande kan en forkølelse være ledsaget af andre symptomer såsom nysen, hoste, tilstoppet næse, ondt i halsen, feber og svaghedsfølelse.

Forkølelse bliver generelt bedre af sig selv. Men hvis du oplever nogle af disse ting, er det på tide, at du diskuterer dine helbredsproblemer med din læge. En forkølelse vil være en farlig indikation, hvis den kommer ud med grønlig slim med en ubehagelig lugt ledsaget af blod kun i et af hullerne, og den løbende næse varer mere end 10 dage.

Læs også: Kender du allerede forskellen på forkølelse og influenza? Find ud af det her!

Når du er forkølet, er dette en medicin fremstillet af naturlige ingredienser, som kan bruges

Hvis du eller et af dine familiemedlemmer bliver forkølet, behøver du ikke skynde dig til en læge. For ved at indtage nogle af disse naturlige ingredienser vil forkølelsessymptomer snart aftage. Nogle naturlige ingredienser, der kan bruges som et indledende trin i behandling af forkølelse, er:

  1. Ingefær . Ingefær indtaget, når du er forkølet, vil gøre luftvejsmusklerne mere afslappede og stimulere immunsystemet til at være mere aktivt. Ingefær er også nyttig til at håndtere kvalme og hjælper med at varme kroppen op indefra.

  2. Honning . Honning kan indtages som en forkølelsesmedicin på grund af honning. Honning indeholder antimikrobielle, antibakterielle og antioxidante egenskaber, der kan bekæmpe vira, bakterier og svampe. Honning hjælper også naturligt med at reducere halssygdomme.

  3. Pebermynte . Pebermynte er en plante, hvis blade bruges som et middel mod inflammatorisk hoste, mund, hals, bihuleinfektioner og luftvejsinfektioner. Pebermynte kan også bruges til en person, der lider af fordøjelsesproblemer såsom diarré, irritabel tyktarm (IBS) og kramper i den øvre mave-tarmkanal.

  4. Hvidløg . Du kan tilføje hvidløg til din daglige menu i et forsøg på at styrke dit immunforsvar. Hvidløg indeholder naturlige kemikalier, der kan bekæmpe vira og styrke immunsystemets celler.

Læs også: Kend symptomerne og hvordan man overvinder en forkølelse derhjemme

Nå, det er nogle naturlige ingredienser til forkølelsesmedicin, der kan bruges til at behandle forkølelse. Hvis du vil vide andre sundhedstip, eller vil du chatte direkte med en ekspert læge om dit sundhedsproblem? kunne være løsningen. Med appen , kan du chatte direkte med ekspertlæger hvor som helst og når som helst via Snak eller Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent appen på Google Play eller App Store!