Forebyg for tidlig ejakulation ved at udføre disse 2 bevægelser

Jakarta - For tidlig sædafgang opstår, når en mand frigiver sin sæd hurtigere under samleje, end han eller hans partner ønsker. For tidlig sædafgang er et almindeligt seksuelt problem. Mænd siges at have for tidlig ejakulation, hvis de ejakulerer inden for et minut efter penetration. Mænd, der ejakulerer, kan heller ikke forsinke ejakulation under samleje eller det meste af tiden.

For tidlig sædafgang kan gøre patienter deprimerede og frustrerede. Som et resultat undgår de syge at have sex med deres partnere. Ikke få mænd er flov, så hans tilstand ikke bliver behandlet. Faktisk er for tidlig sædafgang almindelig og relativt let at behandle. Hvis du er bekymret for for tidlig sædafgang, er der en række øvelser, du kan prøve for at forhindre det.

Læs også: Myter eller fakta Onani udløser ofte for tidlig sædafgang

Bevægelse for at forhindre for tidlig ejakulation

Mænd, der oplever for tidlig sædafgang, har generelt svage bækkenbundsmuskler. Lancering fra Mayo Clinic, Der er to øvelser, der kan prøves for at forebygge eller behandle for tidlig sædafgang, nemlig Kegel-øvelser og udførelsesteknikker pauseklem.

  1. Kegel øvelser

Både mænd og kvinder har faktisk brug for regelmæssigt at lave Kegel-øvelser for at styrke bækkenmusklerne. Følg disse trin for at lave Kegel-øvelser:

  • Genkend placeringen af ​​bækkenmusklerne. For at identificere placeringen af ​​bækkenbundsmusklerne kan du stoppe med at tisse, når urinen begynder at flyde eller stramme musklerne, der forhindrer gas eller prut i at passere. Bækkenbundsmusklerne arbejder, når du forsøger at tisse og prutte. Når du kan identificere dine bækkenbundsmuskler, kan du begynde at øve i enhver stilling. Hvis det er første gang, du prøver det, kan det være lettere for dig at gøre det liggende først.

  • Perfekt øvelsesteknikken. Spænd dine bækkenbundsmuskler, hold sammentrækningen i tre sekunder og slap derefter af i tre sekunder. Du skal prøve det successivt, indtil det er perfekt. Efterhånden som dine muskler bliver stærkere, så prøv at lave Kegel-øvelser, mens du sidder, står eller går.

  • Hold fokus. For de bedste resultater skal du sørge for kun at fokusere på bækkenbundsmusklerne. Pas på ikke at bøje musklerne i maven, lårene eller balderne. Undgå at holde vejret og forsøg at trække vejret frit under træningen.

Hvis du vil have den bedste effekt, skal du sørge for at lave Kegel-øvelser mindst tre gange om dagen. I løbet af en øvelse bør du lave tre sæt af 10 gentagelser om dagen.

Læs også: Kend forskellen mellem primær og sekundær for tidlig ejakulation

  1. Pause Squeeze-teknik

Teknik pauseklem Det anbefales ofte af læger til at behandle problemer med for tidlig sædafgang. Du skal gøre denne teknik med din partner under sex, nemlig:

  • Begynd seksuel aktivitet som normalt.

  • Når du føler trangen til at ejakulere, så bed din partner om at trykke på spidsen af ​​penis, præcis på det punkt, hvor glansen slutter sig til penisskaftet. Hold trykket i et par sekunder, indtil trangen til at ejakulere aftager.

  • Bed din partner om at gøre denne teknik, når det er nødvendigt.

Ved at gentage så mange gange som nødvendigt, kan du nå indtrængningspunktet med din partner uden at få udløsning. Hvis teknik pauseklem forårsage smerte eller ubehag, er en anden teknik at stoppe seksuel stimulation lige før ejakulation, vente på, at ophidselsesniveauet falder og så starte igen. Denne tilgang er kendt som teknikken stop-start .

Læs også: Mænd bør vide, disse er myter og fakta om for tidlig sædafgang

Hvis ovenstående metoder ikke hjælper, skal du opsøge en læge for at finde andre, mere effektive behandlinger. Hvis du planlægger at besøge hospitalet, kan du bestille tid hos lægen på forhånd gennem ansøgningen . Du skal blot vælge lægen på det rigtige hospital i henhold til dine behov gennem ansøgningen.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. For tidlig sædafgang.
WebMD. Hentet i 2020. Hvad er for tidlig ejakulation?.