Kencur, ingefær og gurkemeje, hvad er fordelene?

, Jakarta - Kencur, ingefær og gurkemeje er typer af krydderier fra Indonesien, der har et utal af sundhedsmæssige fordele for kroppen. Udefra har disse tre naturmaterialer næsten samme form. For en, der sjældent laver mad, kan de tre ingredienser forveksles.

Udover at være en madlavningsingrediens har disse tre ingredienser et utal af fordele, der er gode for helbredet. Hvad er fordelene? Se hele anmeldelsen nedenfor!

Læs også: Vil du på slankekur, erstatte krydderier i køkkenet med lækre krydderier

Aromatisk ingefær

Kencur har en karakteristisk aroma, der kan trives i troperne og subtroperne. Denne naturlige ingrediens er en af ​​de mest kendte urteingredienser, nemlig kencur ris. Nogle af de sundhedsmæssige fordele, som du kan tage fra kencur inkluderer:

  • Behandl hoste . Kencur blandet med saltvand er en traditionel medicin, der anses for effektiv til behandling af hoste med slim. Ved at indtage disse ingredienser vil vejrtrækningen blive lettere, og at hoste slim op vil hele hurtigere.

  • Hjælp med at lindre stress . Kencur har antidepressive egenskaber, der kan give en beroligende effekt. Hvis du oplever angst, depression, angst eller stress, skader det aldrig at prøve denne ene naturlige ingrediens.

  • Behandl diarré . Gurkemeje kan være en alternativ medicin, der kan behandle diarré. Kencur indeholder nemlig en lang række cellegifte og antibakterielle stoffer, der kan lindre diarrésymptomer.

  • Forebyg karies . Det antimikrobielle indhold i kencur kan hjælpe med at hæmme væksten af ​​bakterier Lactobacillus acidophilus i kroppen, hvilket kan føre til huller i tænderne.

Læs også: Kan tilføres sødemiddel, lær 6 fordele ved kanel at kende

Ingefær

Ingefær er en plante, der tilhører krydderifamilien med det latinske navn Zingiber Officinale . Denne naturlige ingrediens kan varme kroppen med sin krydrede smag. Det stopper ikke der, ingefær har også forskellige sundhedsmæssige fordele.

  • Overvinde fordøjelsesproblemer. Ingefær tjener til at lindre symptomer på mave-tarm irritation, stimulere spyt, forhindre sammentrækninger i maven og endda hjælpe bevægelsen af ​​mad og drikke, mens de fordøjes.

  • Overvinde kvalme. Ingefær kan indtages, når du føler dig meget kvalme. I dette tilfælde kan du indtage det direkte, når det er råt eller behandlet som en drink.

  • Overvinde kropssmerter. Indtagelse af ingefær hver dag kan reducere muskelsmerter på grund af træning eller overdreven aktivitet. Ingefær kan endda lindre mavesmerter under menstruation.

  • Forebyg hudsygdomme. Ingefær kan udløse svedtendens i kroppen. Udover at hjælpe på afgiftningsprocessen, kan ingefær også beskytte kroppen mod mikroorganismer, der kan forårsage hudinfektioner.

Gurkemeje

Gurkemeje er en urteplante, der har en gul farve i sig. Ikke kun som madlavningsingrediens har gurkemeje følgende utal af sundhedsmæssige fordele.

  • Overvind betændelse. Gurkemeje indeholder det aktive stof curcumin som virker antiinflammatorisk. Curcumin vil arbejde for at blokere enzymer, der forårsager betændelse i kroppen.

  • Overvind maven. Sår kan opstå på grund af sår i maven på grund af bakteriel infektion. Indholdet af curcumin i gurkemeje kan behandle betændelse ved at øge produktionen af ​​slim i mavevæggen.

  • Overvind flatulens. Overskydende gas kan være et tegn på, at din fordøjelse ikke har det godt. I dette tilfælde kan du overvinde det ved at indtage gurkemeje for at stoppe den overdrevne syreproduktion, der forårsager flatulens.

Læs også: 7 køkkenkrydderier til naturlig skønhed

Du kan diskutere direkte med lægen i ansøgningen for at finde ud af mere om fordelene ved disse tre naturlige ingredienser. Hvis du er syg, kan du overveje at tage disse naturlige ingredienser, før du tager medicinen. Glem ikke at have en sund livsstil ledsaget af afbalanceret nærende mad for at understøtte dit helbred, OK!

Reference:
Healthline (Få adgang i 2019). 11 Påviste sundhedsmæssige fordele ved ingefær.
Healthline (Få adgang i 2019). 10 beviste sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje og curcumin.