Kan ansigtets porer krympe naturligt?

Jakarta - Store ansigtsporer forstyrrer ofte udseendet. Der blev gjort forskellige forsøg på at krympe porerne, såsom at vaske dit ansigt med koldt vand eller skønhedsbehandlingsmetoder i salonen. Men faktisk, kan ansigtets porer krympe naturligt? Svaret er nej.

Ifølge dr. Harold Lancer, en hudlæge, der abonnerer på Victoria Beckham og Oprah, vil ansigtets porer ikke være i stand til at skrumpe, fordi det er en genetisk tilstand. Det vil sige, at den faktiske størrelse af porerne ikke kan ændre sig. Det kan dog ses tydeligere, hvis huden ikke er plejet og ikke har en sund livsstil. Et snavset ansigt, en bunke død hud og overskydende olie er det, der får porerne til at se forstørrede ud. Det er det faktisk ikke.

Læs også: Sådan formindsker du ansigtets porer derhjemme

Behandl ansigtets porer på denne måde

Faktisk er det eneste du kan gøre for at få dine porer til at se mindre ud, at passe godt på din hud. En af dem er relateret til at opretholde renlighed. Hvis snavs, olie og døde hudceller tilstopper porerne, kan det forårsage hudorme og bumser. For ikke at tale om huden, så den ser mere mat ud.

Porerne i ansigtet, og i andre dele af kroppen, er faktisk nyttige til at fjerne sved og olie på overfladen af ​​huden. Så længe det bliver plejet og holdt rent, vil det faktisk ikke være et problem at have porer i dit ansigt. Her er nogle tips til behandling af ansigtets porer, som du kan prøve:

1. Rens dit ansigt ordentligt

Dette er en af ​​de vigtige nøgler til behandling af porer, så de ikke ser større ud. For at rense dit ansigt ordentligt, vask først dit ansigt med varmt vand, og påfør derefter en ansigtsrensende sæbe. Massér forsigtigt hele ansigtsområdet i 30-60 sekunder, skyl derefter og tør med et blødt håndklæde. Rengør rutinemæssigt ansigtet mindst morgen og aften.

2. Vær omhyggelig med at vælge ansigtsplejeprodukter

Vælg produkter, der er mærket noncomedogenic, fordi de ikke vil tilstoppe porerne. Til dig, der har fedtet hud, bør du vælge et ansigtsrenseprodukt i form af en gel. I mellemtiden, for dem af jer, der har normal ansigtshud og tør hud, skal du vælge en cremeformet ansigtsrens.

Læs også: 5 vaner, der skaber store porer, og hvordan man overvinder dem

3. Skrubning

Udover at være i stand til at fjerne døde hudceller og overskydende olie i ansigtet, eksfolierer ansigtshuden med denne teknik skrubning Det kan også få ansigtets porer til at se mindre ud. Men gør det ikke hver dag, okay? Skrubning skal gøres to gange om ugen. For at holde huden hydreret, glem ikke at smøre fugtighedscreme på dit ansigt.

4. Lermaske

Lermaske el ler maske i stand til at fjerne døde hudceller, snavs og overskydende olie godt, så porerne ser mindre ud. Brug i stedet en lermaske 1-2 gange om ugen.

5. Sov altid med et rent ansigt

Rengøring af makeup inden du går i seng bør altid gøres. sove med makeup der stadig sidder fast kan ikke kun tilstoppe porerne, men kan også få porerne til at se større ud.

Læs også: 7 fordele ved regelmæssigt at bruge ansigtsmasker

Ud over disse måder er der flere andre vaner, der også skal overvejes for at behandle ansigtets porer. En af dem er altid at bruge solcreme hver dag med en SPF på mindst 30, så huden forbliver beskyttet. Derudover skal du spise sund mad og undgå fødevarer med højt fedtindhold, såsom chips, slik og kager.

Hvis problemet med ansigtets porer er meget irriterende, kan du Hent Ansøgning at snakke med lægen, der går forbi snak , eller få en tid hos en hudlæge på hospitalet, så du kan finde en måde, der er mere effektiv og passer til din hudtilstand. Sørg også for at opretholde en sund livsstil og drik nok vand, så hudens sundhed bevares.

Reference:
American Academy of Dermatology. Tilgået i 2020. Hvad kan behandle store ansigtsporer?
Sundhed. Tilgået 2020. Eksfolierende 101: Sådan lader du frisk, strålende hud skinne igennem.
Healthline. Tilgået 2020. Top 8 måder at slippe af med store porer.
WebMD. Hentet i 2020. Sådan minimerer du dine porer