Ikke skrabet, her er hvordan man behandler siddende vind

, Jakarta – Når du mærker din krop, som en forkølelse, så er der en følelse af tryk i brystet, normalt er det første du skal gøre, at skrabe din krop. Faktisk kan den siddende vind, som du føler, være en advarsel og endda et symptom på et hjerteanfald.

Ikke alle forkølelsessymptomer kan overvindes ved at skrabe kroppen. Især hvis det er ledsaget af brystsmerter. Dette kan skyldes, at der ikke strømmer nok blod til hjertet. Dette er et symptom på hjertesygdom, og det opstår, når noget tilstopper arterierne, eller der er nedsat blodgennemstrømning i arterierne, der fører iltrigt blod til hjertet.

Siddende vind går som regel hurtigt væk. Det kan dog være et symptom på et livstruende hjerteproblem. Tal med din læge, hvis du har en. Det er vigtigt at vide, hvad der foregår, og tale om, hvad du kan gøre for at undgå et hjerteanfald.

Læs også: Det er det, der menes med siddende vind

Der er mange ting, du kan gøre for at stoppe det. Normalt kan medicin og livsstilsændringer holde det under kontrol. Hvis det er værre, skal du muligvis også opereres. Derudover kan du få brug for den såkaldte stent , som er små rør, der understøtter åbne arterier.

Det er en god idé at kende intensiteten af ​​brystsmerter, hvilket kan være et tegn på, at det, der sker med dig, ikke kun er en almindelig forkølelse. Her er tegnene eller symptomerne:

Brystsmerter er et symptom, men det påvirker mennesker forskelligt. Du kan føle:

  1. Syg

  2. Fornemmelse af varme eller brændende

  3. Ubehag i brystet

  4. Brystet føles fyldt

  5. Brystet føles tungt

  6. Der er en fornemmelse af tryk eller klem i brystet

Derefter er en anden egenskab, at du kan have smerter bag brystbenet og derefter spredes til skuldre, arme, nakke, hals, kæbe, ja endda ryg.

Læs også: Disse ting kan øge risikoen for siddende vind

Korrekt behandling

Hvordan man behandler angina afhænger af, hvor meget skade der er på dit hjerte. For mennesker med mild vind, medicin og livsstilsændringer kan det ofte hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og kontrollere symptomer.

Din læge kan meget sandsynligt ordinere medicin til:

  1. Udvider blodkarrene, så mere blod kan strømme til hjertet

  2. Sænk hjertets arbejde, så du ikke skal arbejde hårdt

  3. Afslapper blodkarrenes arbejde, så der strømmer mere blod til hjertet og forebygger blodpropper

Læs også: Siddende vind kan virkelig forårsage død?

Hvis medicin ikke er nok, skal du muligvis lukke en arterie, der blev åbnet ved en medicinsk eller kirurgisk procedure. Dette kan omfatte angioplastik / stenting hvor lægen fører et lille rør, med en ballon i, gennem et blodkar og op til hjertet. Derefter puster ballonen op inde i den indsnævrede arterie for at udvide og genoprette blodgennemstrømningen.

Et lille rør kaldet stent kan efterlades i arterien for at holde den åben. Stent normalt permanent og lavet af metal. Det kan også laves af ingredienser, som kroppen optager over tid. Et nummer af stent har medicin, der hjælper med at forhindre, at arterierne bliver tilstoppet igen.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du behandler angina, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .