Dette er et valg af migrænemedicin til at overvinde hovedpine

Jakarta – Uanset hvilken type sygdom du oplever, føles det bestemt ubehageligt, fordi det får kroppen til at føles træt, svag, sløv og mindre entusiastisk. Nogle sygdomstyper kræver, at kroppen hviler fuldt ud, selvom den indgår i kategorien mild sygdom. Såsom influenza, ondt i halsen og hovedpine, også kendt som migræne.

Når migræne kommer, føles hovedet som at blive ramt af en tung maskine. Desværre oplever du kun denne tilstand på den ene side af dit hoved, så det er bestemt ubehageligt. I nogle tilfælde kan migræne få patienter til at føle kvalme og kaste op og endda besvime. Denne hovedpine kan stå i fred, men nogle andre tilfælde skal behandles.

Muligheder for migrænemedicin

Måske går du direkte på apoteket, når du har hovedpine og køber migrænemedicin uden at aflevere en recept. Faktisk anbefales dette ikke, fordi du kan have andre symptomer, der følger med din migræne. Bedre, du spørger lægen først. Det er nemmere, fordi der er en Spørg en læge-funktion i applikationen . Derefter kan du købe migrænemedicin direkte gennem funktionen Køb medicin.

Læs også: Overvind migræne, ansøg på denne måde!

Den type medicin mod migræne, der ofte bruges til mild hovedpine, er acetaminophen og aspirin eller ibuprofen. Der er også en hovedpinemedicin, der indeholder en kombination af aspirin, koffein og acetaminophen til behandling af moderat migræne. Dette lægemiddel er kendt som excedrin migræne. Det bør dog ikke bruges på lang sigt, fordi det kan udløse blødninger i mave-tarmkanalen, sår og endnu mere alvorlig hovedpine.

Ydermere er der også migrænemidler, der indgår i triptangruppen. Alligevel kan ikke alle lægemidler i denne gruppe behandle hovedpine. Administration og indtagelse af dette lægemiddel skal ske efter lægeordination. Dette skyldes, at triptaner forårsager forsnævring af blodkar og blokerer smerteveje i hjernen. Derfor vil dette lægemiddel være effektivt til at lindre smerter og lindre andre symptomer, der opstår sammen med migræne.

Læs også: Hyppige migræneanfald, pas på symptomer på svimmelhed

Lægemidler i denne kategori kan findes i form af injektioner, piller eller plastre. Det er vigtigt for dig at kende bivirkningerne ved at bruge dette lægemiddel, såsom døsighed, muskelsvaghed og kvalme. For mennesker med hjerteanfald og slag Det anbefales heller ikke at indtage det.

De fleste migrænemidler kan du selv købe ved blot at nævne dit navn eller spørge direkte til ekspedienten på apoteket. Du frarådes dog at gøre det, for der findes også medicin, der hjælper med at forebygge migræneanfald. Normalt gives dette lægemiddel til personer med migræne, der oplever anfald mere end 4 gange inden for en måned.

Læs også: 5 fakta om migræne gør dig svimmel

Ikke nok med det, administrationen af ​​dette lægemiddel er også baseret på overvejelser om et migræneanfald, der varer mere end 12 timer, og at tage smertestillende midler har ikke hjulpet. Oplever du det, er der ikke andet råd end at gå direkte til lægen. Du kan bestille tid direkte hos lægen på hospitalet for at få den rigtige behandling og recept på migrænemedicin.

Reference:
Mayo Clinic. Hentet i 2019. Migræne.
WebMD. Tilgået 2019. Lægemidler til behandling af migrænehovedpine.
MedicinNet. Tilgået i 2019. Migræne hovedpine Symptomer, årsager, medicin, behandling og lindring.