Effekten af ​​ingefær til at lindre muskelsmerter, her er beviset

, Jakarta – Ud over madlavningsingredienser bruges ingefær ofte som en drik til at varme kroppen op, især i koldt vejr. Derudover viser det sig, at denne ene urteplante også kan hjælpe med at overvinde muskelsmerter, du ved. Hvorfor kan ingefær reducere smerte? For flere detaljer, læs forklaringen og beviset nedenfor!

Ingefær er meget let at finde, fordi den næsten altid er tilgængelig som tilberedning i hjemmekøkkenet. Nogle typer mad vil faktisk smage mere lækkert, hvis de tilberedes med ekstra ingefæringredienser. Nyere forskning har dog fundet ud af, at ingefær faktisk kan være en naturlig anti-inflammatorisk. På grund af dets egenskaber kan ingefær hjælpe med at reducere smerte og hævelse.

Læs også: Muskelsmerter, der ikke vil hele, kan være et symptom på disse 6 sygdomme

Brug af ingefær til at reducere muskelsmerter

Ingefær siges at have naturlige antiinflammatoriske egenskaber, så det kan hjælpe med at reducere smerte og hævelse. En undersøgelse blev udført med fokus på at kende ingefærs effekt til at lindre muskelsmerter. Som et resultat kan regelmæssigt forbrug af ingefær faktisk hjælpe med at overvinde muskelsmerter, også hos mennesker med gigt.

En undersøgelse udført af Dr. Krishna C. Srivastava fra Odense Universitet, Danmark ved at give ingefærterapi regelmæssigt til mennesker med gigtsygdomme. Ingefær blev givet hver dag i tre måneder. Fra disse undersøgelser er det bevist, at ingefær giver betydelige fordele ved at reducere stivhed, hævelse og smerter i leddene. Fra denne undersøgelse er det endda kendt, at ingefær er mere potent sammenlignet med ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler.

Ikke kun det, dette ene krydderi kan også blokere dannelsen af ​​inflammatoriske forbindelser prostaglandiner og leukotriener . Ingefær har også en antioxidant effekt, der kan nedbryde betændelse og surhed i væsken i leddene. På den måde bliver leddene sundere og undgår muskelsmerter.

Læs også: Ikke kun opvarmning, det er 6 andre fordele ved ingefær

Med en række ingredienser og fordele, som ingefær har, kan du bruge denne ene plante til at behandle problemer, såsom muskelsmerter, ledsmerter og hævelser. Fordi det er en naturlig ingrediens, har ingefær en tendens til at være sikkert at bruge eller indtage hver dag. Men hvis muskelsmerterne ikke forbedres eller forværres, bør du straks tage på hospitalet for at finde ud af, hvad årsagen er.

For at få de sundhedsmæssige fordele ved ingefær kan du spise det direkte ved at tygge det. Inden da skal ingefær selvfølgelig skrælles, renses og koges. Denne måde at indtage ingefær på er dog normalt ikke særlig populær, fordi smagen kan få enhver til at give op eller ikke vil spise den mere.

For at komme uden om dette kan du behandle ingefær på andre måder for at gøre det sjovere. Prøv at lave ingefær wedang eller bare ingefær kogt vand. At lave det er også meget nemt, du behøver kun at forberede nok ingefær og vand. Vask ingefæren og riv den, kom den derefter i en beholder og bland den med 2 kopper vand. Kog blandingen, indtil vandet koger, og drik derefter, mens den stadig er varm. Hvis du stadig ikke kan lide smagen, kan du prøve at tilføje honning til det ingefærkogte vand.

Læs også: Dette er forskellen mellem fordelene ved rød ingefær og hvid ingefær

Få mere at vide om muskelsmerter og forskellige måder at håndtere dem på ved at spørge en læge på appen . Du kan nemt kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
WebMD. Tilgået i 2019. GINGER.
Sådan fungerer ting. Tilgået 2019. Ingefær bedre end stoffer mod smerte?