Kend 7 ting, der sker med kroppen, når du onanerer

, Jakarta - Onani er faktisk en almindelig ting at gøre. Det er en sikker, naturlig måde at udforske vores egen krop, opleve nydelse og frigøre opbygget seksuel spænding. Onani udføres ikke kun af mænd, kvinder kan også gøre det.

På trods af myterne er der faktisk ingen skadelige bivirkninger ved onani. Men overdreven onani kan angiveligt skade dit forhold og hverdag. Alligevel er onani en handling, der er sjov, normal og bestemt sund. Du bør også vide, hvilke ting der vil ske med kroppen, når du onanerer.

Læs også: Karakteristika for sund sæd

Ting, der sker med kroppen, når man onanerer

Derude er der mange mærkelige påstande om onani, for eksempel myten om hyppigheden af ​​onani, der kan få en person til at blive blind. Ved at lancere Healthline sker der følgende ting med kroppen, når man onanerer, nemlig:

  • Slip den stress du føler. Ved onanering udskiller kroppen hormonet kortisol eller stresshormon i små mængder. Dette hjælper med at vedligeholde og styrke immunsystemet.

  • Søvnkvaliteten bliver bedre. Efter amturbat er nervesystemet, der er spændt i hjernen, mere afslappet, og søvnen bliver mere afslappende.

  • Onani fjerner vira og bakterier fra livmoderen. Hvis en person lider af en urinvejsinfektion, med denne seksuelle aktivitet, kan sygdommen aftage.

  • Føler sig afslappet og afslappet, så humøret bliver bedre.

  • Styrker bækkenmusklerne. Hos kvinder styrker onaniaktiviteter bækkenmusklerne, som er gavnlige for det reproduktive system.

  • Giver glæde. Onani som sex kan stimulere frigivelsen af ​​hormonet oxytocin, det hormon, der gør lykke.

  • Forbedre seksuelle forhold i partnere. Onani vil øge en persons libido. Nå, i dette tilfælde kan du forbedre kvaliteten af ​​samleje med din partner.

Ikke nok med det, ægtepar, der er forpligtet til at udskyde graviditeten, kan også gøre dette for at frigøre seksuel spænding og lyst til at have sex. Derudover er denne metode også effektiv til at forhindre nogen fra seksuelt overførte infektioner forårsaget af intime forhold.

Hvis du stadig har brug for mere information om sund onani og de negative bivirkninger, der kan opstå, kan du chatte med din læge gennem applikationen. . Læge ind give de sundhedsråd, du har brug for, når som helst og hvor som helst.

Læs også: Myte eller fakta, hyppig onani kan få prostatakræft

Nogle bivirkninger af onani

Faktisk har onani ingen skadelige bivirkninger. Der er dog bivirkninger, der kan forekomme og kan være irriterende, herunder:

  • Skyldfølelser viser sig . Nogle mennesker kan føle skyld over at onanere eller have problemer med kronisk onani. Dette kan ske, fordi kulturelle, spirituelle eller religiøse overbevisninger anser dette for at være noget, der anses for umoralsk. Nogle kan også stadig høre budskabet om, at selvforkælelse er "beskidt" og "pinligt". Hvis du føler dig skyldig over at onanere, så tal med en, du stoler på. Du kan også komme til en psykolog eller sundhedshjælper, fordi de kan være en god og troværdig kilde.

  • Onani afhængighed. Nogle mennesker kan faktisk opleve onani afhængighed. Indikatorer, der kan siges, at du oplever afhængighed, nemlig:

    - Ofte springer daglige opgaver eller aktiviteter over; - Fravær fra arbejde eller skole; - Annuller begivenheder med venner eller familie; - Ikke deltage i vigtige sociale arrangementer.

Afhængighed af onani kan skade dine forhold til andre mennesker. For meget onani frygtes også kan reducere produktiviteten. Bed din læge om at behandle denne tilstand.

  • Nedsat seksuel følsomhed. Onani hos kvinder hjælper med at øge smøringen, mens denne aktivitet hos mænd giver en bedre erektil funktion. Men hos mænd blev det fundet, at onani kan påvirke følsomheden under sex for mænd på grund af deres teknik. Forskning viser, at greb om penis for stramt under onani kan mindske følelsen. Eksperter i seksuel sundhed anbefaler også at ændre teknikken under onani for at genoprette følsomhedsniveauet under sex.

Det er, hvad der sker med kroppen, når du onanerer, og de effekter, der opstår, når du er afhængig. Husk, alt i overskud er ikke godt, så du bør altid være opmærksom på din krops sundhed, ja.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2019. Onanieffekter på dit helbred: Bivirkninger og fordele.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2019. Er der bivirkninger ved onani?