Pas på, 4 farer ved hyppigt forbrug af Boba-drikke

“Boba-drinks er ofte en mulighed for at lindre tørsten eller bare blive indtaget i deres fritid. Fordi den har en lækker og sød smag, er denne drink ofte en favorit. Men det viser sig, at indtagelse af boba for ofte kan udløse sundhedsproblemer, herunder farlige helbredsproblemer."

, Jakarta – Boba-drinks med tilføjelse af isterninger er ofte en mulighed for at slukke tørsten. Faktisk er boba aka bubble tea stadig en aktuel drinktrend. Mange mennesker kan lide denne type drink, måske på grund af dens attraktive udseende og den lækre og søde smag, der tilbydes i et glas drink.

Ikke sjældent gør dette en person i stand til at indtage boba-drinks hver dag. Faktisk kan overdreven indtagelse af denne type drikke have en negativ indvirkning på kroppens sundhed, du ved. Hvorfor? Dette sker, fordi indholdet i et glas bubble tea faktisk kan udløse en farlig påvirkning. For at være mere klar, se anmeldelsen her!

Læs også: Stadig mere populær, dette er den sikre grænse for Boba-forbrug

Sundhedspåvirkning af forbrug af Boba-drikke

Som navnet antyder, er bubble tea dybest set en drik lavet af te. Men glem ikke, der er ekstra tyggekugler eller såkaldt boba i denne drink. Disse kugler er lavet af tapioka og har et højt kalorieindhold. Nå, det er det, der gør, at boba-drinks kan udløse en dårlig indvirkning på kroppens sundhed.

Så hvad er de sundhedsmæssige virkninger, der kan opstå ved at indtage for meget bubble tea?

  1. Fedme

En af de virkninger, der kan opstå ved hyppig indtagelse af boba-drinks, er overvægt eller fedme. Årsagen er, at denne drink generelt serveres med ekstra mælk, sirup, flødekande, kunstige smagsstoffer og forskellige andre former for sukker og tilsat tyggekugler eller boba. Nå, disse ekstra ingredienser kan bidrage til vægtøgning. I et glas 500 ml boba-drik anslås det, at det indeholder op til 500 kalorier. Faktisk er det daglige kaloriebehov for voksne kun omkring 1800-2000 kalorier.

Læs også: 5 typer af usunde drikkevarer, der gør vægtøgning

  1. Dårlig fordøjelse

De fleste indtagende boba-drikke kan udløse fordøjelsesbesvær, nemlig forstoppelse. Fordi boblen har et lavt næringsindhold, især fibre. At spise for ofte boba kan gøre, at kroppen ikke får nok fiberindtag. En årsag er, at lysten til at spise normalt falder, fordi den er for mæt. Mangel på fibre og andre næringsstoffer fra en sund kost kan øge risikoen for forstoppelse.

  1. Tand- og mundsundhedsforstyrrelser

Et glas bubble tea er lavet af en blanding af te, mælk og sukker. For ikke at nævne serveret koldt. Disse yderligere ingredienser kan faktisk udløse forekomsten af ​​sundhedsproblemer i tænderne og munden. Et af de problemer, der kan opstå ved at indtage for meget boba, er hulrum. Denne tilstand kan opstå, fordi sukker og andre tilsætningsstoffer i drikkevarer omdannes til sure stoffer af bakterier i munden. Med tiden bliver tandemaljelaget eroderet, og tænderne bliver til huller.

  1. Anden sygdomsrisiko

Indholdet af kunstige sødestoffer, fortykningsmidler og konserveringsmidler i disse drikke kan også øge risikoen for andre sygdomme. Stofferne i disse ingredienser anses for ikke at være gode for kroppens sundhed, hvis de indtages i overskud og kan øge risikoen for forskellige sygdomme.

Læs også: Desperat efter at deltage i 5 liters Boba Drink Challenge, dette er virkningen

For at mindske risikoen for sundhedsproblemer, der opstår, anbefales det altid at spise sunde og ernæringsmæssigt afbalancerede fødevarer. Også komplet med yderligere multivitaminforbrug for at opretholde konditionen. Du kan nemt købe vitaminer eller andre sundhedsprodukter i appen . Der er en leveringsservice, der bringer ordrer til dit dørtrin. Hent her!

Reference:
WebMD. Fået adgang i 2021. Er Bubble Tea dårligt for dig?
Healthline. Tilgået 2021. Hvad gør disse 11 drinks ved dine tænder?
Healthline. Fået adgang i 2021. Hvad er næringsværdien af ​​Boba?
Meget godt pasform. Tilgået 2021. Boba Ernæringsfakta: Kalorier, kulhydrater og sundhedsmæssige fordele ved Boba.