7 almindelige fysiske undersøgelser, før du går ind i militærskolen

, Jakarta - Hæren er et af de job, der skal understøttes af fremragende fysisk. Måden at blive medlem af en militærskole og blive soldat på er gennem Military Academy Selection. I dette udvalg er der flere tests, der vil blive gennemført, hvoraf en er en fysisk test. Fysikken er dog ikke det eneste, der vil blive målt. Det er dog fortsat et obligatorisk krav at blive landets fremmeste forsvar.

Militæret i Indonesien er opdelt i tre divisioner, nemlig hæren (TNI-AD), flåden (TNI-AL) og luftvåbnet (TNI-AU). Af alle de test, der udføres i rekrutteringsprocessen, vil den fysiske undersøgelse være den mest alvorlige, fordi mange deltagere fejler denne test. Den ideelle krop indikerer ikke nødvendigvis, om personen har en sund og rask krop.

Læs også: Kontormedarbejdere har brug for lægetjek for at forblive sunde

Sundhedstesten er opdelt i to dele, nemlig eksterne og interne sundhedstests. Eksterne sundhedstjek omfatter højde, kropsholdning, øjne, tænder, ØNH, reproduktive organer, til anus. I mellemtiden vil indersiden af ​​kroppen blive udført røntgenstråler, urinprøver og blodprøver. Herefter vil der også blive foretaget en mentalundersøgelse, fordi arbejdet også kræver en fremragende mental sundhed.

Rekruttering til militærskoler er opdelt i tre niveauer, nemlig hvervede, underofficerer og militærakademiet (akmil). Det afhænger af den uddannelsesmæssige baggrund for den person, der ansøger. For de hvervede kan en person med en ungdomsuddannelse og tilsvarende stadig ansøge. Så på NCO-niveau skal en, der registrerer sig, være mindst en gymnasieuddannet. I mellemtiden kræves et minimum af gymnasieuddannelse for at tilmelde sig Militærakademiet.

Følgende er nogle af de fysiske undersøgelser, der er udført før optagelse på militærskolen:

  1. Sundhedstest for blodtryk.

  2. Lungesundhedstest.

  3. Øjensundhedstest.

  4. Urinprøve.

  5. Farveblindtest.

  6. Blodprøve.

  7. Tandprøver og andre.

Læs også: Tips til at organisere fysisk aktivitet i fastemåneden

Fysisk undersøgelse el sundhedscheck det er en skræmmende ting. Udover at kunne undlade at få et arbejde, kan du også få en diagnose af en alvorlig sygdom. Alligevel er der nogle tips, du kan gøre for at forberede dig, når eksamen nærmer sig, nemlig:

  1. Træner

En måde at bestå den fysiske undersøgelse for at komme ind på militærskolen er at træne regelmæssigt. Dette kan gøre din krop mere fit og blodcirkulationen bliver jævnere. Hvis du ikke er vant til anstrengende træning, skal du bare lave simple øvelser, såsom jogging og cykling. Træn om morgenen, så du kan trække vejret ren ilt.

  1. Stop med at ryge

Hvis du er ryger, så prøv at holde op cirka en uge før testen. Dette gør dit åndedræt længere end normalt. Indholdet i cigaretter kan gøre din ånde kort og let at puste.

  1. Bliv ikke sent oppe

Før den fysiske undersøgelse udføres, er det bedre at sove til tiden. Hvis du opretholder kvalitetssøvn et par dage før undersøgelsen, vil din krop blive sundere og din hjerne sundere. Dette gør kroppens ydeevne bedre.

Læs også: 5 tegn på, at du kun dømmer nogen ud fra deres fysiske udseende

Det er nogle af de fysiske undersøgelser, der blev udført for at komme ind på militærskolen. Hvis du har spørgsmål vedrørende den fysiske undersøgelse, kan lægen fra klar til at hjælpe. Kommunikation med læger kan ske nemt igennem Snak eller Stemme / Videoopkald . Derudover kan du også købe medicin hos . Praktisk talt uden behov for at forlade huset, vil din ordre blive leveret til din destination inden for en time. Kom nu, Hent appen er nu på App Store og Google Play!