500 kalorie diæt, hvordan kommer man i gang?

, Jakarta - 500-kalorie-diæten er en ekstrem form for meget lav-kalorie-diæt (VLDC). Denne diæt kræver, at du drastisk reducerer mængden af ​​mad, du spiser, normalt maksimalt 800 kalorier om dagen. 500-kalorie diæten er beregnet til personer, der er meget overvægtige og ikke kan tabe sig efter at have prøvet forskellige diæter.

Vær også opmærksom på, at denne diæt kan være farlig og kræver lægeligt tilsyn. Diæten på 500 kalorier er også gavnlig før fedme- og laparoskopisk kirurgi. Med reduceret fedt kan det reducere driftstid, blodtab og risikoen for komplikationer.

Læs også: Tjek kalorierne i dine yndlingssnacks, der er supersamle

Så hvordan går du egentlig på en 500-kalorie diæt? Dette er anmeldelsen:

  • Gør det ikke selv

Diæten på 500 kalorier kan laves på recept eller efter råd fra en læge, hvis han har besluttet, at det er meget vigtigt for dig at tabe dig. Læger skal rådgive dette ved at afveje generelle sundhedsmæssige bekymringer mod risici og potentielle komplikationer ved drastisk kaloriereduktion.

Hvis din læge ikke har anbefalet en 500-kalorie diæt, bør du ikke gå på denne diæt. Diæten i denne diæt er risikabel, en læge skal overvåge dig, mens du er på denne diæt.

  • Planlæg 5:2 diæten

Nogle mennesker går på en 500-kalorie diæt som en del af en 5:2 intermitterende diætplan. Med denne diæt spiser du en afbalanceret middelhavsdiæt, omkring 2.000 kalorier i fem dage om ugen og begrænser dig til 500 kalorier med lavt kulhydratindhold om dagen i de to andre dage.

  • Ved hvor meget 500 kalorier

Du skal have en idé om, hvor mange (eller hvor få) 500 kalorier er, når du overvejer antallet af kalorier fra mad. Normalt beskrives 500 kalorier som to håndfulde jordnødder eller en skive pizza, der indeholder omkring 250 kalorier. Et æble indeholder mindre end 80 kalorier, mens to stykker stegt kylling indeholder omkring 400 kalorier.

Læs også: Gør dig ikke altid fed, fedt kan hjælpe på kosten

  • Bliv ved med at være opmærksom på de nødvendige næringsstoffer

Et af de problemer, der kan opstå fra en 500-kalorie diæt, er, at denne diæt ikke begrænser forbruget af fedt og kulhydrater, der indtages. Det betyder dog ikke, at du kan være fri for at spise chokoladekage eller sodavand, som svarer til 500 kalorier. Uanset kalorietallet, en komplet kost, der indeholder frugt og grøntsager, magert protein og fuldkorn.

Ting at bemærke fra 500-kalorie-diæten

Ud over fordelene skal du være opmærksom på flere ting eller den mulige virkning af en 500-kalorie diæt, herunder:

  • Pas på vitamin- og mineralmangel

Den største fare ved en diæt på 500 kalorier har at gøre med vitamin- og mineralmangel. Mangel på vitaminer og mineraler forårsager sundhedsproblemer. Faktisk kan de fleste mennesker ikke dække deres vitamin- og mineralbehov, hvis de spiser mindre end 1200 kalorier om dagen.

Læs også: Hvad er mere kraftfuldt: Keto-diæt eller fedtfattig diæt?

  • Muskeltab

En diæt på 500 kalorier kan også skade muskeltab. Kroppen kan forbruge lagret fedt og derefter begynde at forbrænde sunde muskler. For at opretholde en sund krop skal du være i stand til at opbygge muskler. En sund kost forbrænder fedt, ikke muskler.

  • Metaboliske ændringer

Denne diæt kan også ændre stofskiftet. At begrænse kalorier, der er ret mange i lang tid, vil få dit stofskifte til at være langsommere. Dette kan få kroppen til at forbrænde nogle få kalorier. Selvom du gerne vil tabe dig, har du stadig brug for et par kalorier for at bevare din nye vægt.

Det er alt, du behøver at vide om 500-kalorie-diæten. Hvis du er interesseret i at gøre det, så sørg for at have diskuteret med en ernæringsekspert gennem ansøgningen om dit helbred og din krops behov. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning nu!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 7 ting at vide om 500-kalorie-diæten
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Hvad skal du vide om 500-kalorie-diæten