Hvorfor er gravide kvinder mere følsomme over for ægtemænd?

, Jakarta – Under graviditeten vil vordende mødre normalt blive mere følsomme, især over for deres mænd. Uden nogen åbenbar grund bliver kommende mødre ofte forstyrret af deres mænds tilstedeværelse, selv at lugte til deres partners krop og parfume er irriterende. Denne tilstand bliver ofte betragtet som "medfødt snooze" aka ønsket om den baby, der bliver undfanget.

Men du ved, det viser sig, at der ligger en medicinsk forklaring bag. Faktisk er der en grund til, at gravide kvinder er mere følsomme over for deres mænd. Dette gør så gravide kvinder tilbageholdende med at være i nærheden af ​​deres mænd. Hvad er den egentlige årsag til, at dette sker? Er det normalt at være følsom over for en kommende mor eller måske et tegn på visse tilstande?

Læs også: Følsom over for lugttegn på tidlig graviditet, virkelig?

Ændringer hos gravide kvinder, der skal forstås

Under graviditeten vil vordende mødre opleve en række ændringer, herunder fysiske og psykiske forhold. En af de vigtigste triggere er hormonelle ændringer. Under visse forhold skulle de ændringer, der sker, gøre den kommende mor mere forkælet eller måske mere trængende til sin mands tilstedeværelse. Men det, der sker, er, at gravide kvinder bliver mere følsomme over for deres mænd.

Faktisk er det normalt. En af de faktorer, der menes at være udløseren, er et fald i arousal hos gravide kvinder. Igen kan det opstå på grund af hormonelle ændringer under graviditeten. Når den seksuelle ophidselse aftager, tænker gravide måske ikke længere på at "gøre ud", i stedet bliver de mere følsomme og tilbageholdende med at være tæt på deres mænd.

Hvad skal man gøre? Du og din partner skal forstå, at dette er normalt og snart vil gå over. Ud over at sænke ophidselsen, sker der også hormonelle ændringer under graviditeten humør aka humøret hos den kommende mor bliver ustabilt. Som et resultat bliver gravide kvinder mere irritable og irriterede, inklusive deres mænd.

Læs også: Mere følsomt, dette får gravide kvinder til at græde nemt

Udover at det er nemt at ændre humør Ustabile hormonelle forhold gør også gravide kvinder mere følsomme over for visse lugte. Nå, det kan være grunden til, at gravide kvinder bliver vrede eller endda generet af deres mands kropslugt. Igen kan dette gøre gravide kvinder mere følsomme over for deres mænd.

Ændringer hos gravide kvinder bliver mere følsomme ikke kun på grund af hormonelle ændringer. Under graviditeten kan ændringer, der opstår i kroppen, få vordende mødre til nemt at føle sig trætte. For ikke at nævne, er der en mulighed for, at gravide kvinder ikke får nok søvn, fordi de føler sig utilpas. Disse faktorer gør gravide kvinder let trætte og nogle gange viser sig at være mere følsomme.

Læs også: Vigtigheden af ​​at bevare mental sundhed under graviditeten

Det er meget vigtigt for gravide kvinder og deres partnere at indse, at dette er normalt og snart vil gå over. Selvom de er let fornærmede og følsomme, har gravide kvinder stadig brug for at bevare sundheden for kroppen og den baby, de bærer. Anvend en sund livsstil og tag særlige kosttilskud til gravide, hvis det er nødvendigt. Køb særlige kosttilskud, der er ordineret af en læge i ansøgningen . Med leveringsservice vil ordren blive leveret til dit hjem med det samme. Hent her !

Reference:
Opdragelse af børn i Australien. Fået adgang i 2021. Graviditet, sexlyst og dit forhold: For kvinder.
Mayo Clinic. Fået adgang i 2021. Lav sexlyst hos kvinder.
Forældre. Tilgået 2021. Jeg er gravid og hader den måde, min partner lugter på.
Meget vel familie. Tilgået 2021. Hvorfor du har humørsvingninger under graviditeten, og hvordan du klarer det.