Form balderne med bevægelse 5 minutter før du skal sove

, Jakarta - Travle aktiviteter får dig ofte til at glemme en sund rutine, der skal gøres. Faktisk er det faktisk ikke svært at finde fritid til at dyrke fysisk aktivitet. Du kan vælge tidspunktet før sengetid ved at bruge cirka fem minutter på at forme din krop. En ting du kan gøre er at forme dine balder med simple bevægelser fem minutter før hvile.

Du kan opnå maksimale resultater ved at udføre disse bevægelser mindst 3 gange om ugen. Gentag 10 til 15 gange for at få en fast numse. Vi anbefaler, at hver bevægelse udføres uden hvile og kontinuerligt, nemlig:

Læs også: Sportsbevægelse for ideel kropsform

  1. Glute Bridge med Leg Extension

Dette træk ser let ud, men prøv at gøre det i fem minutter. Du vil mærke, at din numse strammer, når du gør dette. For at gøre dette skal du først ligge på ryggen på gulvet eller på en yogamåtte. Bøj derefter dine knæ og ret og bring dine ben sammen. Placer dine hænder i en lige linje med din krop.

Når kroppen er klar, begynder du langsomt at løfte hofterne og løfte hofterne, indtil hælen på foden er tæt på hånden. Hold dine hofter og begynd at løfte dit højre ben og rette det ud. Gentag med den anden side.

  1. Single-leg glute Bridge

Andre anbefalede træk fra siden Selv er Single-leg glute Bridge . Dette træk ligner næsten Glute Bridge med Leg Extension . Forskellen er, efter at have ligget ned, bøj ​​venstre ben og ret højre ben. Begynd derefter at løfte dine hofter langsomt. Gør denne bevægelse i to minutter for højre ben og to minutter for venstre ben.

Læs også: 6 øvelser i gymnastikstil, der kan laves derhjemme

  1. Hip Bridge

Sammenlignet med de to foregående træk er hoftebro relativt enklere. For at gøre dette skal du også ligge på ryggen med bøjede knæ og fødderne fladt på sengen. Hæft derefter sengen og sænk langsomt hofterne ned i sengen. Citeret fra Lev stærkt, lav denne øvelse tre gange om dagen i i alt 10 gentagelser for at gøre bagdelen mere velformet.

  1. Sideliggende benløft

At gøre Side liggende benløft, Du skal ligge på siden med dine ben lige. Løft derefter dit overben så højt som muligt og hold din hæl fra at glide fremad og bliv bag din krop. Sænk langsomt dit overben for at gentage denne bevægelse. Gør denne øvelse tre gange om dagen for i alt 10 gentagelser pr. ben.

Nå, det er et eksempel på en bevægelse, som du kan prøve at forme dine balder. Hvis du vil kende bevægelserne nærmere, kan du søge på navnene på bevægelserne i Youtube . Udover at lave ovenstående øvelser, skal du spise nærende og afbalanceret mad for at danne en bedre bagdel.

Læs også: 5 Træningstricks til at slanke dine lår

Hvis du har brug for information relateret til mad og drikkevarer at støtte mål Du er denne, du kan diskutere med ernæringseksperter gennem applikationen . Gennem applikationen kan du kontakte en læge eller ernæringsekspert når som helst og hvor som helst!

Reference:
Selv. Tilgået 2020. 8 nemme numseøvelser, du kan lave lige før sengetid.
Lev stærkt. Tilgået 2020. Sådan laver du gluteøvelser i sengen.