Disse livmoderhalskræftkarakteristika viser slutstadiet

"Cancer i livmoderhalsen er en type kræft, hvis første symptomer nogle gange er svære at identificere. Når man går ind i den sidste fase, vil kræft forårsage en række væsentlige symptomer. Starter med smerter ved vandladning, vægttab og tab af appetit."

, Jakarta - Ud over brystkræft er livmoderhalskræft en af ​​de sygdomme, der ofte får kvinder til at ryste af frygt. Årsagen er klar, livmoderhalskræft kan være dødelig for den syge.

Ifølge data fra sundhedsministeriets data- og informationscenter for 2015 viser Globocan-data i 2012, at 26 kvinder i Indonesien hver dag dør af livmoderhalskræft. Med andre ord dør mindst én kvinde i Indonesien hver time af livmoderhalskræft. Nok, bekymrende er det ikke? Så hvad er symptomerne på livmoderhalskræft, når den går ind i den sidste fase?

Læs også: Sådan opdager du livmoderhalskræft tidligt

En række symptomer i det sene stadie

Mange kvinder er klar over, at de har livmoderhalskræft. Årsagen er, i de tidlige stadier af livmoderhalskræft generelt ikke viser klager eller symptomer. Det er dog en anden historie, når denne kræftsygdom går i et fremskredent stadium. Nå, her er nogle symptomer, som syge kan opleve:

  • Vaginal blødning efter samleje eller blødning mellem efter overgangsalderen og uden for menstruationsperioden.
  • Udflåd eller vaginalt udflåd, der nogle gange blandes med blod og udsender en grim eller ubehagelig lugt.
  • Bækkensmerter eller smerter under samleje.

Det, der skal understreges, symptomerne på livmoderhalskræft er ikke kun det. Når du er kommet ind i fase 4 (sent), vil livmoderhalskræft påvirke blæren eller endetarmen. På dette stadium kan kræften spredes til andre organer, herunder leveren, knoglerne, lungerne og lymfeknuderne.

Nå, hvis kræften spreder sig til andre organer, vil den syge opleve forskellige andre klager. For eksempel:

  • Vægttab.
  • Smerter ved vandladning.
  • Diarré.
  • anfald.
  • Kvalme og opkast.
  • Kroppen bliver let træt.
  • Blod i urinen.
  • Maven svulmer.
  • Hævelse af benene.
  • Blod i endetarmen under afføring.
  • Mistet appetiten.

Hvis du oplever nogen af ​​ovenstående symptomer, skal du straks kontakte din læge eller spørge din læge om korrekt behandling eller lægeråd. Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Meget nemt, ikke?

Læs også: Livmoderhalskræft kan spredes til disse 6 kropsdele

Forskellige behandlingsmuligheder for livmoderhalskræft

Livmoderhalskræft kan helbredes, hvis det opdages så tidligt som muligt. Nogle behandlingsmuligheder for livmoderhalskræft omfatter kirurgi, strålebehandling, kemoterapi og målrettet terapi. Nogle gange kombineres flere af disse behandlingsmetoder for at gøre dem mere effektive.

1.Drift

Generelt anbefales operation for livmoderhalskræft, der stadig er i de tidlige stadier. Operationstypen bestemmes også ud fra kræftens størrelse, dens stadie, og om den ramte planlægger at blive gravid i fremtiden. De tre typer operationer, der kan være en mulighed, er operation for at fjerne kræften, trachelektomi eller hysterektomi.

2. Stråleterapi

Hvis kræften er kommet ind i et fremskredent stadium, anbefaler lægerne normalt strålebehandling kombineret med kemoterapi. Strålebehandling eller strålebehandling er en behandlingsprocedure, der bruger røntgenstråler eller protoner til at dræbe kræftceller. Denne behandling bruges også ofte efter operationen, hvis kræften er i risiko for gentagelse.

3. Kemoterapi

Udover strålebehandling er kemoterapi en anden behandlingsmetode, som ofte anbefales til fremskreden kræftsygdom. Kemoterapi involverer brug af lægemidler, der bruger kemikalier til at dræbe kræftceller. Kemoterapimedicin kan gives gennem en vene eller oralt.

Læs også: Pap-smear-proces, der kan opdage livmoderhalskræft

4. Målrettet terapi

Denne behandlingsmetode fokuserer på specifikke svagheder i kræftceller. Ligesom andre behandlingsmetoder kan målrettet terapi også kombineres med kemoterapi, og kan være en mulighed for at behandle fremskreden livmoderhalskræft.

Hold øje med komplikationer i det sene stadie

Faktisk er livmoderhalskræft en af ​​de mest forebyggelige og helbredelige kræftformer end andre kræftformer. Så længe det er kendt på et tidligt tidspunkt. Men når det er gået ind i sidste fase, er det et andet problem.

Husk, at livmoderhalskræft kan forårsage mange komplikationer, der kan være dødelige for den syge, se. Nå, her er de komplikationer, der kan opstå som følge af behandling af livmoderhalskræft.

1. Tidlig overgangsalder

Denne tilstand opstår, når æggestokkene holder op med at producere hormonerne østrogen og progesteron. Forekommer normalt hos kvinder omkring 50 års alderen. For tidlig overgangsalder kan dog også opstå, når æggestokkene fjernes kirurgisk, eller fordi æggestokkene er beskadiget på grund af strålebehandlingens bivirkninger.

2. Nyresvigt

I nogle tilfælde kan kræft forårsaget af den humane papillomavirus i et fremskreden stadium forårsage nyreproblemer. I fremskredne stadier kan kræften trykke på urinlederen. Denne tilstand kan forårsage obstruktion af urin for at forlade nyrerne.

3. Vaginal konstriktion

Livmoderhalskræft behandlet med strålebehandling kan forårsage forsnævring af skeden. Som følge heraf vil samleje være meget smertefuldt. For at overkomme dette kan du smøre hormoncreme på skeden, for at øge luftfugtigheden, så samlejet bliver lettere.

4. Smerter, når kræften spreder sig

Alvorlige smerter kan opstå, når kræften har spredt sig til forskellige steder. For eksempel nerver, muskler eller knogler. For at overvinde dette vil lægen normalt give smertestillende midler.

Læs også: Myter om livmoderhalskræftkarakteristika, der har vist sig at være falske

Vitaminer og kosttilskud kan være nødvendige for at øge immuniteten. Hvis lageret er ved at være lavt, skal du genopfylde det ved at købe det i en helsebutik . Bare klik, så vil ordren blive leveret til dit sted.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Sygdomme og tilstande. Livmoderhalskræft.
Medicinske nyheder i dag. Hentet i 2019. Hvad du behøver at vide om livmoderhalskræft
WebMD. Tilgået 2019. Understanding Cervical Cancer.