4 fordele ved DHA og EPA, du skal kende

Jakarta – Du har ofte hørt vigtigheden af ​​at indtage fiskeolie, fordi den indeholder omega-3. Men vidste du, at der findes flere typer omega-3 fedtsyrer. Docosahexaensyre (DHA) og eicosapentansyre (EPA) er 2 typer omega-3, der har mange fordele for kroppen. Så hvad er fordelene ved disse to typer omega-4 for sundheden?

  1. Reduktion af risikoen for hjertesygdomme

Fordelene ved DHA og EPA kan reducere kolesterolniveauet i blodet. Opbygningen af ​​denne type kolesterol i blodkarrene kan føre til hjertesygdomme og hjertesygdomme slag . Regelmæssig indtagelse af kosttilskud indeholdende DHA og EPA kan reducere denne risiko. American Heart Association anbefaler at spise laks eller tun to gange om ugen.

  1. Til gavn for hjernen og øjnene

Mange undersøgelser forklarer forholdet mellem fordelene ved DHA og EPA med øjenskarphed og hjernedannelse. DHA er den vigtigste fedtstruktur i øjets nethinde. DHA og EPA spiller også en rolle i at forbedre kognitiv funktion og overordnet hjernedannelse i børns hjerner. I den voksne hjerne kan DHA og EPA hjælpe med at forbedre hukommelsen.

  1. Reduktion af risikoen for depression

Når du føler dig stresset, kan du prøve at indtage mere omega-3 fedtsyrer. Dette skyldes, at flere undersøgelser har fundet, at DHA og EPA hjælper med at reducere risikoen for depression og stress hos voksne.

  1. Hjælper med at optage vitaminer

Bare rolig, hvis kroppen har svært ved at fordøje de vitaminer, der kommer optimalt ind i kroppen. Faktisk kan indtagelse af DHA og EPA hjælpe med at absorbere fedtopløselige vitaminer såsom vitamin A, D, E og K.

DHA og EPA er Omega-3 fedtstoffer, der er godt for kroppen. Fødevarekilder, der indeholder dette stof, omfatter tang, laks, tun, makrel, ansjoser, fiskeolie og æggeblommer. Så nu kan du begynde at inkludere nogle af disse typer mad i din daglige menu, ja.

Hvis du stadig vil vide mere om fordelene ved DHA og EPA, så brug lige. Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at spørge om eventuelle helbredsproblemer, du oplever. Kom nu, Hent i App Store og Google Play.