5 myter om menneskelig kloning tror ikke

, Jakarta - Har du nogensinde hørt om udtrykket kloning? Kloning er en proces, hvor identiske kopier af levende ting skabes. Selve kloningsprocessen er blevet udført i flere store lande. Generelt omfatter kloningsprocessen levende ting, såsom får til aber.

Læs også : Gode eller dårlige resultater af sædkontrol kan afhænge af mad

Så er det rigtigt, at kloningsprocessen kan udføres på mennesker? Denne proces kan være mulig, men processen er ikke let og meget risikabel. Faktisk har der alene i processen med dyrekloning været forskellige fejl, selvfølgelig ville dette være meget uetisk og risikabelt, hvis det blev gjort på mennesker. For det burde du kende nogle mærkelige myter om menneskelig kloning, som du ikke bør tro på!

1. Klonproces er den mest nye teknologi

Hellere ikke tro på denne myte. Selve kloningsprocessen er ikke noget nyt. I nogle lande er kloningsprocessen blevet udført for at hjælpe med produktionen af ​​frugt og grøntsager.

Faktisk er brugen af ​​dyreceller til kloningsprocessen blevet brugt siden 1990. Fra denne kloningsproces opstod det første klonede får kendt som Dolly i Skotland i 1996.

2. Kloning kan frembringe lignende individer alt efter alder

Kloningsprocessen, der udføres på både dyr og andre levende ting, vil ikke frembringe andre individer på samme alder. Dette er en myte, man ikke skal tro på. Kloning er en proces, hvor et embryo skabes i stedet for et individ.

Naturligvis, efter at embryonet er skabt med succes, skal embryonet udvikle sig på samme måde som det embryo, der opstod gennem den naturlige befrugtningsproces. Denne tilstand tager tid for embryoet at udvikle sig til et individ.

Læs også : Dette er processen med dannelsen af ​​tvillinger

3. Kloningsprocessen kan skabe lignende individuelle personligheder

Individuel personlighed er resultatet af processen med uddannelse og forældreskab. Så processen med kloning kan gøre individuelle personligheder ens, er bare en myte, der ikke bør troes. Faktisk, hvis du vil klone et dyr med en blid natur, selvom det kommer fra cellerne i et føjet og blidt dyr, skal du opdrage dyret på samme måde. På den måde kan det klonede dyrs personlighed ligne.

Kloningsprocessen kan med andre ord ikke give samme livskvalitet. I processen med dyrekloning er der stort afkom syndrom (LOS), som er en fødselsdefekt. Hvis denne tilstand opstår i menneskelige kloner, kan det selvfølgelig få livskvaliteten til at falde.

4. Individer, der er et resultat af kloningsprocessen, kan ikke leve længe

Faktisk er der mange klonede dyr, der kan overleve i lang tid. Denne tilstand kan dog ændre sig, når der under kloningsprocessen er problemer med æg og sæd.

5. Kloning er en nem proces

Udover at blive betragtet som uetisk og risikabelt, er det ikke trivielt at udføre den menneskelige kloningsproces. Kloningsprocessen vil være meget kompliceret. Ligeledes med kloningsprocessen i andre levende ting, såsom dyr.

Der er to metoder til kloningsprocessen, der kan udføres i laboratoriet, nemlig: kunstig embryo-twinning og somatisk cellekerneoverførsel. Disse to metoder kræver naturligvis detaljeret forskning, før kloningsprocessen finder sted.

Læs også : 2 ting, der påvirker børns ligheder med forældre

Det er nogle mærkelige myter om menneskelig kloning. Naturligvis er menneskelig kloning stadig en diskurs, som mange forskere anser for uetisk og meget risikabel. Uden nogen kloningsproces kan mennesker faktisk øge befolkningen naturligt. Så det ser ud til, at den menneskelige kloningsproces ikke er nødvendig.

Bedre, find ud af flere måder at forbedre kvaliteten af ​​sæd og æg på. Du kan spørge fødselslægen direkte gennem ansøgningen . Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Lær genetik. Tilgået i 2021. Kloningsmyter.
Lær genetik. Tilgået i 2021. Hvad er kloning?
U.S. Food and Drug Administration. Tilgået i 2021. Myter om kloning.