Ammende mødre, kender bivirkningerne af denne elektriske brystpumpe

, Jakarta – I øjeblikket er ammende mødre meget lettet af tilstedeværelsen af ​​en brystpumpe ( brystpumpe ) elektrisk. Dette værktøj har til formål at lette udbuddet af babymad, især hvis moderen ofte har aktiviteter uden for hjemmet og ofte forlader sin baby.

Læs også: For jævn amning, prøv hypnoamning

Fordele og ulemper ved en elektrisk brystpumpe

Brugen af ​​en elektrisk pumpe til at pumpe modermælk har sine fordele og ulemper. Blandt andre:

  • Overskydende: Brystpumper gør det meget nemt for mødre at fortsætte med at amme uden at skulle amme direkte. Dette værktøj pumper modermælk automatisk, så det kan fremskynde processen med at pumpe mælk uden behov for anstrengelse. Brystpumpen kan også udtømme begge bryster på én gang, og derved hjælpe med at udtømme mælk til mødre med rigelig mælk.
  • Mangel: Prisen på en elektrisk brystpumpe er dyrere end en manuel pumpe. Når du bruger det, larmer dette værktøj ikke sjældent. Derudover er dette værktøj også sværere at rengøre og have med overalt.

Bivirkninger ved at bruge en elektrisk brystpumpe

Ud over fordele og ulemper ovenfor kan brugen af ​​en elektrisk brystpumpe også give bivirkninger. Her er tre bivirkninger af en elektrisk brystpumpe, som du skal vide om:

1. Får modermælken til at lugte dårligt

Trompet-type brystpumper er faktisk ikke gode til brug. Det skyldes, at trompetpumpen har en rund gummidel bag sig, som er svær at rengøre og meget let for meget modermælk at komme ind i. Det er denne del, der i sidste ende kan forårsage en ubehagelig lugt og påvirke den friske modermælk, der lige er blevet pumpet. For eksempel bliver modermælk ildelugtende, fordi den er forurenet med bakterier knyttet til gummidelen.

2. Bliv afhængighed

Dette værktøj kan også være vanedannende, så nogle mødre vil blive overvældet, hvis dette værktøj bliver efterladt derhjemme. Derudover kan dette værktøj også få mødre mere travlt med kun at forberede brystpumpeudstyr. Ikke sjældent får denne tilstand nogle mødre til at glemme at medbringe en modermælksbeholder til opbevaring af pumpet modermælk.

3. Brystsmerter

En anden bivirkning ved en brystpumpe er, at den giver smerter i brystet, når man pumper mælk. Normalt sker dette, når moderen bruger en brystpumpe i de tidlige dage af amningen. Derfor skal mødre vide, hvordan man bruger en god og korrekt elektrisk brystpumpe. Målet er, at moderen kan placere brystet i den rigtige position, så det ikke gør ondt, når mælken pumpes. Før du bruger en brystpumpe, skal mødre også læse den medfølgende brugsanvisning, enten på pakken eller på selve pakken.

Før du beslutter dig for at købe en elektrisk brystpumpe, er der et par ting, du skal overveje. Blandt andre:

  • Juster til størrelsen på brystet og pumpetragten for at gøre det mere behageligt, når du pumper mælk.
  • Hyppighed af brug af brystpumpe. Hvis ikke for ofte (bruges kun lejlighedsvis), bør du kun bruge en manuel brystpumpe.
  • Placering af brugen af ​​brystpumpen. Hvis du ikke har meget tid til at pumpe modermælk, anbefaler vi at bruge en elektrisk brystpumpe. Men hvis du ofte rejser langt, bør du vælge en manuel brystpumpe, fordi den er nemmere at have med overalt.

Hvis du vil vide bivirkningerne af en brystpumpe eller andre ting relateret til modermælk, skal du bare spørge din læge . Gennem appen mor kan tale med lægen når som helst og hvor som helst igennem Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play lige nu.