Disse årsager og hvordan man overvinder feberanfald hos børn

, Jakarta – Tilstanden af ​​et barns feberkramper får helt sikkert alle forældre til at føle sig paniske og ængstelige. Desuden er feberkramper almindelige hos spædbørn i alderen 6 måneder til 5 år. skridt, Almindeligvis kendt som feberkramper er tilstande, der opstår på grund af en drastisk stigning i kropstemperaturen hos børn.

Læs også: Pas på feberanfald hos børn

Ikke kun en drastisk stigning i kropstemperaturen, feberkramper hos børn er også karakteriseret ved symptomer, såsom overdreven svedtendens, kramper i hænder og fødder og høj feber på mere end 38 grader celsius. Nogle gange kan et feberanfald få et barn til at producere skum eller opkast fra munden.

Dette er årsagen til feberkramper hos børn

Ifølge William R. Turk, leder af afdelingen for neurologi ved Nemours børneklinik i Jacksonville, Florida, USA, skal man være opmærksom på feberkramper hos børn, fordi de kan komme pludseligt og ofte begynde med bevidsthedstab og derefter blive feberkramper.

Selvom feberkramper ikke har en langsigtet indvirkning på børn, er det bedre for mødre at kende årsagerne til feberkramper hos børn, så tilstandene kan behandles med det samme, nemlig:

1. Infektion

Tilstedeværelsen af ​​infektioner i kroppen øger risikoen for, at børn får feberkramper, såsom influenzavirusinfektioner, tonsillitis og øreinfektioner.

2. Immuniseringseffekt

Feberkramper, som børn oplever efter immunisering, er en påvirkning, og de vaccinationer, der udføres, er ikke årsagen til, at børn får feberkramper.

3. Genetiske faktorer

Hvis forældre har oplevet tilbagevendende feberkramper, er denne tilstand også sårbar over for børn. Genetiske faktorer kan være en af ​​årsagerne til, at børn får feberkramper.

4. Historie om feberanfald

Feberkramper kan opstå gentagne gange hos børn, især hvis barnet har haft feberkramper før 1 års alderen og barnet får feberkramper når kropstemperaturen ikke er for høj.

Læs også: Feberkramper hos børn, er det farligt?

Håndtering af feberanfald hos børn

At bevare roen er en af ​​hovednøglerne til at håndtere problemet med feberkramper hos børn. Mor kan også bruge og spørg lægen direkte om den helbredstilstand, som barnet oplever. Efter det, glem ikke at gøre den rigtige måde at håndtere feberkramper hos børn.

Følgende er den rigtige måde at håndtere feberkramper hos børn:

  1. Når et barn får feberkramper, skal du undgå at holde barnets bevægelser. Placer barnet et behageligt og blødt sted for at forhindre, at barnet kommer til skade.
  2. Efterlad ikke barnet i feberkramper. Vær opmærksom på barnets bevægelser og adfærd, når du får feberkramper.
  3. Undgå at putte noget i dit barns mund, inklusive stoffer. Denne tilstand er for at forhindre barnet i at blive kvalt, når det får feberkramper.
  4. Børn, der har feberkramper, er tilbøjelige til at skumme eller kaste op, moderen skal placere barnet på siden. Dette er for at forhindre væsker, der kommer ud af munden, i at trænge ind i barnets krop igen, hvis barnet er i liggende stilling. Denne tilstand kan være farlig for børn, fordi den kan øge risikoen for kvælning.
  5. Mor bemærker feberkramper, der opstår hos børn. Generelt vil et simpelt barns feberanfald aftage af sig selv. Hvis et feberkramper hos et barn varer mere end 5 minutter, skal du straks tage barnet til det nærmeste hospital for at få lægebehandling og finde ud af årsagen til feberkramperet.

Læs også: Børn oplever anfald, dette er den første behandling, der kan gøres

Faktisk bør du stadig være opmærksom på barnets tilstand, efter at barnets feberanfald aftager. Normalt efter feberkramperperioden er forbi, kan barnet føle sig forvirret eller træt. Faktisk falder børn nogle gange i en dyb søvn i flere timer. At lade børn sove er det rigtige skridt, mens forældrene stadig yder omsorg.

Reference:
National Institute of Neurological Disorders and Stroke. Tilgået i 2021. Feberkramper
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Feberkramper
Børns sundhed. Tilgået i 2021. Feberkramper