Kan du retfærdiggøre forstuvninger ved massagen?

, Jakarta - Træning har en meget god funktion for helbredet. Alligevel har sporten sine egne risici. For eksempel forstuvninger, som normalt opstår ved overdreven aktivitet, så musklerne bliver betændte, revet eller hævede. Forstuvninger er normalt karakteriseret ved hævelse, smerte og rødme i huden. Forstuvninger forekommer generelt i ankler, håndled og knoer.

I Indonesien er det blevet en vane, når man har en forstuvning, den kureres ved behandling hos en massør. Faktisk er det ikke alle forstuvninger, der kan overvindes af massører. Faktisk kan massage gøre skaden værre. Massage eller massage bruges ofte som en metode til at behandle skadede kropsdele. Massage vil ikke kunne helbrede skaden, faktisk kan det bremse helingsprocessen.

Når der opstår en forstuvning, strækkes musklerne og sener, eller det bindevæv, der forbinder muskler med knogler. På grund af udstrækningen opstår der en betændelsesreaktion. Skader, der opstår i huden, ser kun ud i form af blå eller rød. Hævede forstuvninger forårsager normalt ulidelige smerter.

Smerten kan gå væk efter en massage er sandt, men på grund af andre ting. Den normale krop har sit eget forsvarssystem. Ved massage udskiller den skadede kropsdel ​​et stof, hvis funktion er at lokalisere den berørte kropsdel.

Det er effekten af ​​disse stoffer, der midlertidigt lindrer smerte. Da smerterne er væk, vil massagen være let at udføre, selvom den kun er midlertidig. Når først virkningerne af disse naturlige bedøvelsesmidler forsvinder, vil smerten, der kommer tilbage, være endnu større. Det kan bremse forstuvningen.

På grund af bedøvelsen kan det skadede område masseres, klemmes og trækkes uden at forårsage smerte. Hvis du gør det, vil det alvorligt skade strukturen og vævet i muskler, ledbånd og knogler. Det ville være bedre at hvile den forstuvede del til førstehjælp, så spændingen reduceres. Hvis det ikke heler, skal du søge læge for yderligere kontrol.

Lægen vil undersøge det forstuvede område og diagnosticere det. Normalt vil folk, der oplever forstuvninger, blive rådet til at hvile sig et stykke tid. Derefter bliver den forstuvede del komprimeret, fordi når skaden opstår, er der en rift i blodkarret, der får blodkarret til at komme ud, hvilket forårsager hævelse og udvidelse, som er en inflammatorisk reaktion.

Derefter vil det forstuvede ben blive bandageret for at mindske hævelsen. Det anbefales også at hæve den forstuvede del til at være højere end hjertet. Det tjener til at reducere hævelsesprocessen. Efter tre til fem dage vil den hævede del skrumpe af sig selv. For medicin, søg råd fra en læge om sagen.

Til gengæld har massage og massage en afslappende funktion, som gør, at når kroppen er træt, spændt eller træt, kan den masseres. Dette er meget vigtigt for atleter, fordi en træt krop skal være afslappet. Alligevel har det en regel, at du ikke tilfældigt kan blande forskellige typer olie.

Massage til en atlet bør udføres af en sports massør r som allerede har grundlæggende viden om kroppens anatomi og fysiologi, kender en muskels funktion, hvordan den virker og musklernes position i kroppen. Dette er meget afgørende, fordi den type muskel, som en atlet har, varierer, afhængigt af den type sport, han dyrker.

Det er diskussionen om at tillade forstuvninger at blive taget til en massør. Hvis du har en skade, der ikke vil hele, har en laboratorietjekservice, der kan udføres hjemme hos dig. Den eneste måde er med Hent Ansøgning i App Store eller Play Store.

Læs også :

  • Nemme måder at overvinde et forstuvet ben
  • Her er førstehjælp til forstuvede fødder
  • Ønsker du massage til babyer, bør mødre vide dette