6 tips til at vælge foundation efter hudfarve

, Jakarta – Et af produkterne makeup Hvad en kvinde skal have er fundament aka foundation. Produkt makeup Dette er meget nyttigt til at få din ansigtshud til at se ud fejlfri og perfekt. Ved at pudse fundament , kan alle de mangler, der findes på din ansigtshud, såsom acne ar og sorte pletter dækkes. Men tag ikke det forkerte valg fundament , Ja. Hvis du ikke vil se ud som om du har en maske på, så vælg fundament der matcher din hudfarve. Her er tipsene.

1. Kend din grundlæggende hudfarve

De fleste vælger den forkerte farve fundament fordi de ikke kender grundfarven på deres egen hud. Altså for at kunne vælge fundament den rigtige, først kender farven undertone den hud du har.

Farven på underulden el undertone opdelt i tre kategorier, nemlig varm (gul), fedt nok ( lyserød ), og neutral. Sådan bestemmer du farve undertone Huden er ret nem, du skal bare hæve dit håndled i solen eller et stærkt lys, og derefter se på farven på dine årer. Hvis farven er blålig eller lilla, betyder det, at du har kølige undertoner . Hvis farven er grøn, betyder det type undertone du varm . Men hvis farven på dine årer er en blanding af grøn og blå, betyder det undertone du er neutral. Læs også: Dette er den rigtige måde at kende hudens undertoner på

Når du kender farven undertone din hud, vil du nemmere bestemme valget af farve fundament ret.

2. Prøv Foundation on Neck

Mange mennesker prøver fundament på håndleddet eller håndryggen. Faktisk er hændernes hudfarve nogle gange anderledes end ansigtets hudfarve, du ved. Så når du vælger fundament , prøv at duppe på halsen eller rundt om kæben, og se om farven passer til hudtonen i dit ansigt.

3. Prøv Foundation på et lyst sted

Prøv at finde et lyst sted, når du vil prøve fundament . Hvis du prøver et sted med mindre belysning, er chancerne for, at din hudtone ser mørkere ud eller tværtimod ser lysere ud. Så prøv det fundament på et sted med naturligt lys.

4. Vælg en lysere farve

Efter en dags aktiviteter, ansigtet, der bruger fundament vil normalt blive matere eller mørkere. Dette er fordi fundament undergår oxidation, når de udsættes for varme, både varme fra solen og varme fra kropstemperatur. Altså, så farven fundament stadig god i ansigtet selv efter hel dags brug, vælg en farve fundament et niveau lysere end hudtonen. Læs også: 5 koreanske kvinders makeup tips til naturlig skønhed

5.Vælg den rigtige type foundation

Nu er der mange typer fundament som du kan finde i butikkerne makeup , lige fra væske, fløde, Pind , så længe tonet . Alle slags fundament Hver af disse har sine egne fordele, derfor anbefales det at vælge ud fra den type dækning, du har brug for. Type fundament væske eller fløde er for eksempel mere velegnet til store og vigtige arrangementer, fordi de kan give fuld dækning . Til daglig brug skal du dog vælge fundament den tonede type eller BB Cream, som er tilstrækkelig til at dække pletter i ansigtet og udjævne hudtonen.

6. Tilpas til din hudtype

Udover at tilpasse sig hudfarven, skal du også vælge fundament der passer til din hudtype. For dig, der har fedtet hudtype, bør du ikke vælge fundament også oliebaserede. Men for dig, der har tør hud, kan du vælge fundament vandbaseret eller indeholder meget fugtighedscreme .

Nu hvis du ønsker at købe skønhedsplejeprodukter som makeup , du behøver ikke at bekymre dig om at forlade huset længere, bare brug appen . Bliv bestille via Apotek Deliver-funktionen, og din ordre vil blive sendt inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!