Vær ikke skødesløs, dette er den rigtige måde at bade persiske killinger på

Jakarta - Når du beslutter dig for at få en persisk kat, er der mange ting, du skal forstå. Det er ikke kun et spørgsmål om at give det rigtige foder, du skal også vide, hvordan du passer denne langhårede kat, herunder at bade den.

Så er det sværere at bade persiske killinger end andre katteracer? Faktisk ikke så. Men under nogle forhold kræver badning af denne type killing mere præcision.

Så man kan ikke bare bade. Tjek den korrekte måde nedenfor.

  • Først kam først pelsen

Hvorfor skal du børste dit hår, før du vasker det? Det lyder trivielt, ja. At rede din persiske kats pels, før du bader den, hjælper dog med at forhindre sammenklumpning af pelsen, når den senere kommer i kontakt med vand.

Læs også: 3 husdyr, der kan bære sygdom

Så hvor mange gange skal persiske killinger bades? Til at begynde med bør du bade ham, når han er 8 uger gammel, derefter regelmæssigt hver 3-4 uge, indtil han er 12-14 uger gammel. Dette har til formål at gøre killing væn dig til det, så du ikke gider at bade det, når du bliver voksen.

  • Tag et bad med varmt vand

Katte er ikke venlige med vand, dette er en naturligt forekommende tilstand. Så du bør bruge varmt vand, når du bader det. Ikke kun persiske katteracer, det gælder også andre katteracer.

  • Kropsdele, der kræver opmærksomhed

Persisk kat er synonymt med tyk og lang pels. Så der er nogle dele af kroppen, der har brug for mere opmærksomhed, når du bader. Eksempelvis håret omkring bunden af ​​ørerne eller rundt i nakken, fordi det er her, der er meget olie.

Læs også: Lær fnat at kende, en hudsygdom forårsaget af dyrelopper

Ikke nok med det, sørg for at være forsigtig, når du skyller næse- og øjenområdet. Årsagen er, at shampooskummet, der rammer øjnene, kan lave killing nægtede, da jeg skulle i bad igen senere.

  • Valg af en kam

Efter badning er næste skridt at tørre pelsen. Nå, sørg for at bruge den rigtige kam. Til killing Perser, vælg en trådkam, der er cirka en tomme lang, så den når pelsens underuld. Ikke kun efter badning, børst din kat hver dag i omkring 10-15 minutter.

  • Sådan plejer du øjnene

Næste er øjenpleje. Perserkatte har øjne, der ofte rinder. Hvis du efterlader den uden opsyn, vil det selvfølgelig forstyrre kattens komfort.

Læs også: Kend ins og outs ved at passe killinger

Så udover at rede pelsen, skal du også rense øjenområdet hver dag. Brug en vatpind, som du tidligere har dyppet i varmt vand. Rens langsomt og forsigtigt snavs og skorpe, der normalt er hærdet under øjnene.

Glem ikke, vælg den rigtige mad

Hvorfor er valg af mad også vigtigt? Fordi hårpleje killing Persisk laves ikke kun udefra, men også indefra. Tricket er at opfylde ernæringsindtaget gennem den mad, du giver.

Hvis du ikke forstår typen af ​​foder til persisk killingpelspleje, bør du spørge din dyrlæge først, så du ikke bare køber og giver det til din yndlingskat. For at gøre det nemmere kan spørgsmål og svar om dyresundhed nu ske gennem applikationen , du ved!



Reference:
ProPlan. Fået adgang i 2020. Sådan bader du en persisk killing og dens pleje.