Ny Delta-variant spreder sig i Indonesien, er det farligt?

"Det blev konstateret, at der var en ny mutation af corona-virussen, som havde spredt sig i flere lande og endda Indonesien. Dette er delta plus-varianten af ​​corona-virussen, som siges at være farligere end kilden til sygdommen, der i øjeblikket spreder sig."

, Jakarta – Mutationen af ​​corona-virussen er stadig ikke afsluttet. Efter at være blevet ramt af alfa-, beta- og delta-varianterne, er der en ny variant af corona-virussen, der er mere udsat for at angribe mange mennesker. Denne type ny corona-virus er delta plus-varianten, som også er kendt som AY.1. Denne variant siges at have spredt sig i Indonesien.

Men hvor farlig er denne delta-variant af corona-virussen? For flere detaljer, læs følgende anmeldelse!

Faren ved Corona Virus Variant Delta Plus

En variant af den nye coronavirus, delta plus-varianten, er blevet identificeret i mere end 10 lande, og Indonesien er et af dem. Nævnt om denne virus blev opdaget i West Sulawesi og Jambi. Sundhedsmyndighederne fortsætter med at advare om overførselsevnen af ​​denne virus, selvom det menes, at transmissionsmåden ligner den tidligere eksisterende deltavariant.

Læs også: Lær Delta-varianten at kende, der forårsager COVID-19 Second Wave i Indien

Delta plus-varianten er også kendt som B.1617.2.1 eller AY.1 og blev først opdaget i Indien. Den sagde, at den nye variant stammede fra deltavarianten, hvor den eneste kendte forskel var en yderligere mutation, K417N, i spidsproteinet i hans krop, som gør det muligt for det at inficere sunde celler, når det kommer ind i kroppen.

Denne deltavariant coronavirus er blevet udpeget som "variant af bekymring” får dermed opmærksomhed relateret til risikoen for folkesundheden, som er højere. Nævnt hvis denne type har vist en stigning i smitte i samfundet. Bortset fra det er der et par ting at bekymre sig om ved delta plus-varianten, herunder:

  • Forbedret overførbarhed.
  • Stærkere binding til receptorer på lungeceller.
  • Responsreduktionspotentiale i monoklonale antistoffer.

Derudover er dette spidsprotein også ansvarlig for binding til receptorer på celleoverfladen, der tillader vira at trænge ind. Mutationer i dette protein kan forstærke denne interaktion, så risikoen for, at nogen bliver smittet, er højere. Derfor er det meget vigtigt at beskytte sig mod dette virusangreb.

Læs også: Delta-varianten af ​​COVID-19 er sårbar over for at angribe børn, her er fakta

Det er kendt, at indtagelse af vitaminer regelmæssigt kan hjælpe kroppen med at beskytte sig selv mod virale angreb. Du kan dække dit daglige vitaminbehov ved at bestille igennem . Ordrer kan leveres direkte hjem til dig uden at skulle genere udenfor for at undgå risikoen for at blive udsat for corona-virussen. Hent appen lige nu!

Hvad så med vaccinens effektivitetsniveau?

For effektivitetsniveauet af vaccinen er Pfizer og AstraZeneca stadig meget gode valg til at forhindre de negative virkninger af deltavarianten coronavirus. Effektiviteten af ​​Pfizer og AstraZeneca var henholdsvis 96 procent og 92 procent efter indgivelse af de to doser. Denne vaccine kan åbenbart forhindre hospitalsindlæggelse og alvorlig sygdom hos mennesker, der er ramt.

Der er dog ikke nok data for vaccinen mod delta plus-varianten. Hidtil har der ikke været nogen tydelige tegn på, at denne variant har inficeret en person, der har modtaget vaccinen. Derudover har intet land med denne sag rapporteret en stigning i antallet af berørte mennesker.

Læs også: Lær Alpha-, Beta- og Delta-varianterne af COVID-19-virussen at kende

Faktisk er der behov for yderligere forskning og en masse data for at se på egenskaberne ved denne delta plus variant af corona-virussen og den måde, denne virus inficerer på. Ved at sikre virussens evne til at forårsage øget overførsel eller sværhedsgrad, kan der træffes forebyggende foranstaltninger.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Delta plus-variant af SARS-CoV-2: Hvordan er den sammenlignet med delta-varianten?