Mobiltelefonstråling har en indvirkning på børns hjerner, her er fakta

, Jakarta – I denne digitale æra er det ikke fremmed at se børn, der allerede er dygtige til at lege gadgets. Selv nutidens forældre tøver ikke med at lette WL for deres børn. Faktisk har der været mange nyheder, selv den seneste forskning om virkningen af ​​at bruge WL siden barndommen. Startende fra afhængighedsproblemer, til virkningerne af stråling udsendt fra WL.

Desværre, virkningerne af stråling WL forældre bliver stadig ofte ignoreret. Dette skyldes, at virkningerne måske ikke umiddelbart kan ses eller mærkes, som når et barn er afhængig af at lege WL. At forøge opmærksomhed, forældre kan have brug for at vide mere om virkningerne af stråling WL som kan påvirke børns hjerneudvikling.

Læs også: Gadgets eller legetøj, bedste gaver til børn

Pas på virkningen af ​​mobiltelefonstråling på børns hjerner

Citeret fra siden Penn State Edu, Professor Dr. Henry Lai fra University of Washington siger, at selv små doser radiofrekvens kan opbygges over tid og forårsage skadelige virkninger. Derfor har Prof. Henry advarer om, at eksponering for stråling fra trådløse sendere stadig bør holdes på et minimum.

En af de skadelige virkninger, der kan være forårsaget af langvarig brug af gadgets på kroppen inkluderer nerveskader i hovedbunden, hukommelsestab, mental forvirring, ledsmerter, muskelspasmer og andre, sagde prof. Henrik.

Hjernefantasiforsker for National Institute of Health , konkluderede Nora D. Volkow, at en person, der bruger en smartphone i 50 minutter, er strålingen fra denne enhed i stand til at øge aktiviteten af ​​hjerneceller i regionen tættest på mobiltelefonens antenne. Dette kan have meget farlige helbredseffekter.

Professor Lennart Hardell, en onkolog fra Sveriges Örebro Universitet, tilføjede, at en person, der begyndte at bruge en masse enheder som teenager, havde 4-5 gange større risiko for at udvikle hjernekræft som voksen. Så du kan forestille dig, hvad der ville ske, hvis brugen af ​​denne gadget var blevet gjort siden barndommen, ikke?

Læs også: Spilafhængighed kan forårsage anfald hos børn

Lancering fra WebMD, Børns hjerner er i stand til at absorbere strålingssignaler fra enheder med en højere hastighed end voksne på grund af deres mere absorberende hjernevæv, tyndere kranier og relativt mindre hjernestørrelser. Det er derfor, strålingseffekterne af gadgets kan være meget farlige for børn, især hvis deres brug ikke er begrænset.

Faktisk går teknologiske fremskridt hånd i hånd med afhængighed af teknologien. Dette problem er bestemt en stor trussel mod det moderne samfund, især for børn. Derfor bør forældre overveje nøje, når de beslutter sig for at give WL til barnet.

Læs også:Kloge tips til regulering af brugen af ​​gadgets hos børn

Hvis far og mor har svært ved at overkomme afhængigheden af ​​at spille WL hos børn, der kan skade deres hjernesundhed, kontakt læge eller psykolog kl for at finde ud af tips til at håndtere det. Gennem funktionerne Tal med en læge hvad der er i appen , fædre og mødre kan kontakte en læge eller psykolog når som helst og hvor som helst via Snak eller Stemme/videoopkald .

Reference:
Penn State Edu. Fået adgang i 2020. Krymper mobiltelefoner hjerneceller?
Harvard Health Publishing. Tilgået i 2020. Mobiltelefonbrug stimulerer hjerneaktivitet.
WebMD. Tilgået 2020. Børn står over for højere sundhedsrisiko fra mobiltelefoner.