Disse hjemmemedicin til at overvinde smerter i skulderen

”Smerter i skulderbladet kan skyldes forskellige udløsende faktorer. En af dem sidder for længe, ​​samt overdreven motion. Denne tilstand er dog generelt ikke et problem at bekymre sig om. Årsagen er, at der er flere måder, der kan gøres hjemme for at behandle smerter i skulderbladene."

, Jakarta – Vanen med at sidde for længe, ​​løfte for tunge vægte, til overdreven træning kan gøre musklerne for spændte og rygskade. Som følge heraf kan nogle dele af kroppen føle smerte, hvoraf den ene er skulderbladet. skulderblad el scapula er en knogle placeret på bagsiden af ​​skulderen eller øvre ryg. Denne tilstand er generelt ikke et alvorligt problem at bekymre sig om.

Men hvis du oplever det, kan smerten, der opstår i skulderbladet, helt sikkert give dig ubehag til at udføre alle aktiviteter. Så det er vigtigt at vide, hvilke hjemmemedicin, der kan gøres for at lindre smerten. Er du nysgerrig efter noget? Tjek info her!

Læs også: Dette er hvad det betyder Rygsmerter

Hvordan man behandler smerter i skulderbladet

Der er flere måder, du kan tage et bad derhjemme for at behandle skuldersmerter, herunder:

  • Meget hvile

Hvis du oplever skuldersmerter forårsaget af en skade, er det første du skal gøre at få masser af hvile. Årsagen er, at øget hviletid kan fremskynde restitutionsprocessen for spændte muskler.

  • Komprimer med koldt eller varmt vand

Smertefulde skulderblade kan lindres ved at bruge kolde eller varme kompresser. Du kan prøve at komprimere det smertefulde område i 15 minutter. Du kan også gentage det hver fjerde time på en dag.

  • Giv en massage i ryg- eller skulderområdet

En af årsagerne til smerter i skulderbladene er muskelskade eller muskler, der er for spændte. Derfor kan det at give en blid massage i skulderbladsområdet hjælpe musklerne til at slappe mere af, så det kan hjælpe med at lindre smerter, der opstår.

  • Sport og stretching

Smerter i skulderbladene kan lindres med muskelstyrketræning. Prøv at gøre push ups, pull ups og også mavebøjninger. Ikke kun lindrer smerter der kan opstå, denne øvelse kan også styrke musklerne i mave og ryg.

Derudover kan du også prøve at strække for at berolige spændte muskler. Årsagen er, at udstrækning kan forbedre blodgennemstrømningen til muskler og led, så ledbevægelsen kan forbedres, og smerter kan mindskes. En af de strækmetoder, du kan prøve, er at lave yoga.

  • Spis sund mad

Der er flere typer fødevarer, der kan hjælpe med at reducere betændelse og smerter i kroppen. Især fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer som laks og frugt, og grøntsager, der er rige på vitaminer og mineraler. Indholdet af fødevarer, der er rige på næringsstoffer, kan hjælpe kroppen med at komme sig over skader og virkningerne af træningstræthed.

Læs også: Typer af rygsmerter, du har brug for at kende

Er der forebyggende trin, der kan gøres?

Den mest almindelige årsag til skulderbladssmerter er muskelspændinger. Denne tilstand kan være forårsaget af forskellige udløsende faktorer, såsom træning, der er for tung. Derfor er forebyggende foranstaltninger, der kan tages, at undgå muskler, der er for spændte, for eksempel gennem:

  • Korrekt kropsposition

God kropsholdning kan mindske risikoen for skuldersmerter. Du kan prøve at stå og sidde oprejst og undgå at læne dig ned. Udover at træne din kropsposition, kan du også skifte til en mere ergonomisk stol eller en speciel pude for at hjælpe med at justere din nakke og rygsøjle.

  • Undgå at løfte for tunge vægte

At løfte vægte, der er for tunge, kan øge risikoen for skader på muskler og knogler. Dette kan selvfølgelig være en udløsende faktor for fremkomsten af ​​smerter i skulderbladene. Så det er godt at undgå at bære for tung en ubalanceret byrde. Som at bære en taske, der er for tung på den ene side af skulderen. Men hvis du skal løfte tunge vægte, skal du sørge for at bøje knæene først, så du ikke lægger for meget pres på ryggen.

  • Undgå at sidde for længe

Prøv altid at strække dig regelmæssigt, når du laver noget ved dit skrivebord. Årsagen er, at siddende for længe kan gøre rygmusklerne for spændte og trætte.

  • Anvend en sund livsstil

Anvendelsen af ​​en sund livsstil er nødvendig, fordi den kan få en person til at føle sig friskere og mere fit og derved reducere risikoen for alt for spændte muskler. For det skal du sørge for, at alt det ernæringsindtag, som kroppen har brug for, kan dækkes gennem en afbalanceret kost. Udover mad er tilstrækkelig søvn hver nat og regelmæssig motion også nødvendigt for kroppen.

For at holde din krop i form og sund, kan du bestille de forskellige kosttilskud og vitaminer, du har brug for, direkte gennem appen , uden behov for at forlade huset og stå i kø. Kom nu, Hent Ansøgning nu!

Læs også: Sådan overvindes rygsmerter under graviditet

Men hvis skulderbladssmerterne ikke går væk, er det bedre at straks konsultere en læge. Fordi denne tilstand kan være en indikation af en sygdom i kroppen, såsom hjertesygdomme.

Reference:

Healthline. Tilgået 2021. Hvad forårsager skulderbladssmerter, og hvordan man behandler det?
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvad forårsager smerten i mit skulderblad?