5 fordele ved boksesport for kroppen

Jakarta - Træt af nge -gym , løb, svømning eller sport det er alt? Hvordan kan du prøve en ny sport, der ikke er så sjov og sund som boksning. Misforstå mig ikke, boksning har mange fordele for fysisk og psykisk sundhed. Nå, her er fordelene boksning som du kan få.

1. Hjertet bliver prime

At opretholde hjertesundheden er faktisk ikke kun gennem kardiovaskulær træning. Slå eller sparke i bevægelse boksning kan også gøre hjertet mere fit. Husk, at for at sikre, at din krop er sund, har du brug for et stærkt hjerte så længe som muligt. Nå, ifølge træneren boksning fra USA er det de vigtigste fordele, som sport giver boksning .

Boksning kan få dig til at trække vejret tungt og øge din puls. På det tidspunkt vil hjertet pumpe blod gennem hele kroppen. Nå, en øget puls vil styrke hjertemusklerne og reducere dine chancer for at opleve hjerte-kar-sygdomme samt slagtilfælde.

2. Stress Reliever

Fordel boksning andre kan bekæmpe den stress, der rammer dig. Tro ikke, at konstant at slå i posen vil gøre dig mere aggressiv. Faktisk, boksning Karakter terapeutisk aka beroligende.

Ifølge forskning, boksning hjælper med at frigøre fysisk og mental stress og pres med hvert slag. ekspert sagde, boksning kan reducere hormonet kortisol (stresshormon), mens det øger hormonet endorfiner (stoffer, der udløser lystfølelse). Nå, det er det, der endelig kan dræbe stressen i dig.

3. Tabe sig

Ud over at vedligeholde den fysiske kondition, motion boksning som thai boksning ( muay thai ) kan også tabe sig, du ved. Muay Thai som er en kombineret sport af selvforsvarsteknikker og muskeltræning, er faktisk synonymt med vold. Men du kan virkelig prøve denne sport sikkert.

Årsagen er, nu mange aktivister muay thai som bruger sikkerhedsforanstaltninger, såsom hjelme, boksehandsker og brystbeskyttere for at minimere risikoen for skader.

Bevægelser muay thai involvere alle dele af kroppen til at bevæge sig. Startende fra fødderne, hænder, knæ, til albuer, er meget aktive, når du laver denne øvelse. Ifølge eksperten, bevægelsesvariationer muay thai kroppen har brug for for at opretholde kardiovaskulær sundhed, samt opbygge muskler, så kroppen bliver slankere. Interessant nok anses denne sport også for at kunne forbrænde kalorier hurtigere.

Nå, hvis du vil prøve denne sport, bør du altid være under opsyn af en ekspert. Fordi muay thai Det er tungt, anstrengende og skal gøres med omhu for at undgå skader. Kan du øve dig? muay thai i fitnesscentre udstyret med instruktører muay thai erfarne.

4. Styrker skulder- og armmuskler

For at reducere fedt på skuldre og arme for overvægtige mennesker, kan du gøre det på denne måde. Eksperter siger, at varianten af ​​slagbevægelsen ind boksning til defensive bevægelser, kan være en måde at skrumpe arme og skuldre.

Faktisk ikke kun det, boksning det er også i bund og grund en øvelse, der engagerer hele kroppen. Eksperter siger, en træningssession boksning det involverer alle muskler i kroppen, især mave og skuldre. Så bliv ikke overrasket, hvis den del vil føles stiv, når du er færdig med den første session.

5. Styrkende og sund mental

Fordel boksning Det viser sig, at det ikke kun er et fysisk spørgsmål. Til gengæld kan selvforsvarssportsgrene som f.eks boksning Det påvirker også en persons sind. Kort sagt kan kampsport gøre en person mere selvsikker og modigere. Derudover kan denne form for træning også træne sensitivitet og opbygge mental styrke hos en person.

Har du en helbredsklage, eller vil du spørge en læge om den rigtige træning til din fysiske tilstand? Hvor nemt det er, kan du diskutere med ekspertlæger gennem applikationen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Fordele ved at praktisere Muathai for kvinder
  • Kampsport er ikke kun en hobby, men også en sund sport
  • 4 Nyttig kampsport for kvinder