Regelmæssigt forbrug af ingefærvand kan give disse 6 fordele

Jakarta – Ikke kun nyttigt som krydderi, ingefær giver også kvalificerede sundhedsmæssige fordele. Tror ikke? Ifølge sundhedsdata offentliggjort af Nationalt Center for Bioteknologisk InformationDet siges, at det giver antioxidant, anti-inflammatoriske virkninger og giver maksimal beskyttelse til kroppen.

Faktisk giver indholdet i ingefær angiveligt også en kræftreaktion, fordi det kan hæmme det oprindelige antigen, der udløser kræft. Du kan få mere information om fordelene ved ingefær for sundheden nedenfor!

Foreslået forbrugsrutine

Det er blevet forklaret, hvordan fordelene ved ingefær for sundheden. I betragtning af de meget positive virkninger anbefaler mange medicinske eksperter at indtage ingefær regelmæssigt. Til at begynde med kan du behandle ingefær ved at koge og derefter drikke vandet.

Et glas vand blandet med ingefær er ofte en mulighed for at varme kroppen op. Årsagen er, at denne ene urt længe har været kendt for at give en varm fornemmelse, når den kommer ind i kroppen.

Læs også: Dette er forskellen mellem rød ingefær og almindelig ingefær

Fordelene ved at indtage ingefærvand er også gode til at lindre hoste, ledsmerter, kvalme og opkastning. Ingefær indeholder faktisk kemiske forbindelser, der menes at have en beroligende og positiv effekt på mave og tarme. Her er andre fordele ved at indtage ingefærvand:

Lindrer svimmelhed

Svimmelhed er et symptom, der er ret foruroligende og kan forstyrre aktiviteter. Normalt er svimmelhed et tegn på sygdom eller træthed i kroppen. Indtagelse af ingefærvand kan faktisk hjælpe med at lindre denne tilstand.

Ingefær virker ved at stimulere blodgennemstrømningen til hjernen, så blodcirkulationen bliver jævn og langsomt får kroppens tilstand til at blive gradvist bedre. Symptomer på svimmelhed skal behandles med det samme. Svimmelhed kan få en person til at miste balancen og falde. Derudover kan svimmelhed være et symptom på en alvorlig sygdom.

Hvis du vil vide mere om, hvorvidt den svimmelhed du oplever er et symptom på en bestemt sygdom eller ej, så spørg bare på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Lindrer kvalme

Den stærke aroma af ingefær siges også at kunne hjælpe med at lindre kvalme og forhindre opkastning. Især hvis du skal eller lige er færdig med at blive opereret, kan ingefær hjælpe på helingsprocessen.

Læs også: 6 bedste fiberfødevarer til sundhed

Ingefær kan hjælpe med at reducere kvalme efter operationen. Ikke bare ved at drikke det, kan du også prøve at påføre ingefær i dele, der er lette at lugte, så duften af ​​ingefær hjælper med at lindre kvalme.

Ingefærvand anbefales også at indtage, før du rejser lange afstande. Ingefær kan hjælpe med at reducere køresyge, hvilket gør rejser mere behagelige.

Menstruationssmerter

Regelmæssigt indtagelse af ingefærvand kan hjælpe med at reducere smerter, der opstår under menstruation. En række undersøgelser har vist, at indtagelse af ingefær kan lindre menstruationssmerter.

For at få fordelene ved ingefær til at lindre smerte, prøv at indtage mindst fire glas ingefærvand. Drik disse væsker i to dage efter menstruationens start. Ingefærs effekt på maven siges at kunne give en afslappende effekt.

Afstresse

Den stærke aroma af ingefær viser sig ikke kun at have en beroligende effekt på mave og tarme. Indånding af aromaen af ​​ingefær kan også reducere en persons stressniveau. Derudover vil følelsen af ​​spænding og tryk aftage, når du nipper til et glas varmt ingefærvand.

Styrk immunforsvaret

Ingefær indeholder meget C-vitamin og magnesium. Dette indhold gør det velegnet til brug for at styrke kroppens immunitet. Ud over disse to stoffer indeholder ingefær også: gingeroler, shogaols, og zingerones som kan fungere som antioxidanter for kroppen.

Forebyg kræft

Ifølge sundhedsdata offentliggjort af US National Library of Medicine Institutes of Health nævner, at ingefær kan være med til at forebygge kræft. Dette skyldes, at ingefær indeholder gingerol, som kan reducere tumorvækst ved tyktarmskræft.

Ingefær har også anti-inflammatoriske funktioner, der kan bekæmpe væksten af ​​kræftceller i livmoderen. Det vil sige, at regelmæssig indtagelse af ingefærvand også kan være med til at forhindre udviklingen af ​​livmoderkræft.

Sørg dog for at være opmærksom på dosis og dosering af ingefær. Fordi alt i overskud er aldrig godt, inklusive indtagelse af ingefær. Nogle af de bivirkninger, der kan opstå ved at indtage for meget ingefær, omfatter mundirritation, diarré, lavt blodtryk og blødningsforstyrrelser.

Reference:
Nationalt Center for Bioteknologisk Information. Tilgået 2020. The Amazing and Mighty Ginger.
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Hvorfor er ingefær godt for dig?