Overvej dette, før du bruger maskestøtten

Jakarta - Brugen af ​​masker er nu blevet en regel, der kræves af regeringen for at forhindre spredning af corona-virussen. Ikke kun i Indonesien, verden fremmer også denne regel. Desværre er der stadig mennesker, der ikke følger denne sundhedsprotokol og vælger ikke at bære masker af forskellige årsager.

Udover at det er ubehageligt, fordi ansigtshuden er for knyttet til masken, er det ikke at kunne trække vejret optimalt en årsag, som ofte kommer til udtryk hos folk, der stadig er tilbageholdende med at bære masker. Faktisk hævder nogle kvinder, at masker kan udløse acne, og at læbestift eller makeup, der klæber til masken, gør, at de er nødt til at lægge makeup igen.

Men nu cirkulerer et værktøj, der angiveligt er i stand til at hjælpe med at forhindre læbestift i at klæbe til masken. Vil denne buffer så være effektiv til at beskytte sig selv mod faren for smitte af corona-virussen?

Læs også: 3 seneste fakta om spredningen af ​​Corona-virussen

Maskebeslag, er det sikkert at håndtere Corona-virus?

Maskebeslag eller -støtter er normalt lavet af silikone og er designet, så masken ikke rører ansigtet. Målet er klart, at lette vejrtrækningen, gøre taleartikulation tydeligere og vedligeholde makeup for kvinder. Hvad så med selve maskens hovedfunktion som kropsrustning for at afværge corona-virussen, mens beslaget faktisk holder masken væk fra ansigtet?

Du kan finde mange modeller af maskebeslag, men faktisk er designet af disse maskeholdere mere eller mindre det samme. Enkelt sagt vil dette maskebeslag skabe et mellemrum mellem masken og ansigtet, og derved minimere det ubehag, nogle maskebærere føler.

Læs også: Vigtigheden af ​​socialt ansvar i håndteringen af ​​Corona Virus-pandemien

Fordele og ulemper ved at bruge et maskebeslag

Der er dog ingen undersøgelser eller data, der viser, at disse beslag er sikrere eller mindre effektive end at bære en maske alene. Eksperter er også bekymrede over, hvordan denne beslag faktisk påvirker selve maskens hovedfunktion.

Årsagen er, at ansigtsmasker er designet til at være en barriere mellem en person og en anden, og området omkring næse og mund er det vigtigste element, fordi det bliver et indgangspunkt for virusinfektioner. Richard Watkins, M.D., en infektionssygdomsspecialist i Akron, Ohio og en internistprofessor ved Northeast Ohio Medical University, udtaler, at brugen af ​​dette beslag ikke anbefales, fordi det kan påvirke selve objektets funktion som ansigtsskærm.

I tråd med Richard, argumenterer William Schaffner, M.D., en specialist i infektionssygdomme og professor ved Vanderbilt University School of Medicine også, at beslag faktisk gør masker mindre effektive. Masker er designet til at beskytte dig selv og andre, hvis de ikke passer, vil de ikke fungere optimalt. William hævder, at masker bæres på grund af deres funktion, ikke på grund af hvordan de ser ud.

Læs også: Vær opmærksom på dette, hvis du bor hjemme med en Corona patient

I mellemtiden, hvad angår hudens sundhed, er der mistanke om, at maskebeslaget kan forårsage hudproblemer. Gary Goldenberg, M.D., assisterende professor i klinisk dermatologi ved Icahn School of Medicine i Mount Sinai, New York City, siger, at silikoner og plast kan irritere huden, især hvis de kommer i kontakt i længere perioder og i varmt vejr. Nogle mennesker kan også have en historie med allergi over for plastik, silikone eller andre beslagskomponenter.

Selvom det er i stand til at reducere direkte kontakt mellem masken og huden, er der stadig mulighed for, at der opstår acne og andre hudproblemer i området af støttebeslaget. Så hvis du er interesseret i at bruge beslag, bør du overveje fordele og ulemper, især da corona-virussen spredes hurtigere. Spørg alle muligheder for sundhed direkte til en specialist gennem ansøgningen .

Husk altid, at du bærer en maske til beskyttelse og en modgift mod virussen, ikke kun som ansigtsdækning.

Reference:
Forebyggelse. Tilgået 2020. Hvad er et ansigtsmaskebeslag, og er det sikre at bruge mod Coronavirus?
World of Buzz. Tilgået 2020. Har du hørt om et ansigtsmaskebeslag? Her er hvordan det virker.