Oplever ofte rystelser, kan det helbredes?

, Jakarta - Mange lidelser kan opstå, når du ikke er ung længere. Du kan have svært ved at holde noget, der er lidt tungt, på grund af forstyrrelser i hånden. Dette er generelt forårsaget af rystelser. Ud over hænderne kan denne lidelse også forekomme i andre dele af kroppen.

Rystelser, der opstår, forårsager generelt ikke alvorlige problemer. Men i nogle tilfælde kan rystelser være et symptom på en alvorlig lidelse. Derfor skal du kende de naturlige årsager til rystelser, så du kan tage tidlig forebyggelse.

Læs også: Overdreven nervøsitet kan forårsage rysten

Naturlige årsager til rystelser, du bør kende

Tremor er en ufrivillig og ukontrollerbar rytmisk bevægelse af en del eller del af kroppen. Disse bevægelser kan forekomme i alle dele af kroppen. Dette skyldes et problem i den del af hjernen, der styrer bevægelsen af ​​kroppens muskler.

Alligevel viser det sig, at muskelspasmer og rystelser er forskellige ting. Muskelspasmer er ufrivillige muskelsammentrækninger. Lidelser, der forårsager muskeltrækninger, er den resulterende ukontrollerede bevægelse af en lille del af en større muskel.

Som det viser sig, er den naturlige årsag til rystelser stadig ukendt. Det menes dog, at rystelser opstår på grund af unormal elektrisk hjerneaktivitet og behandles gennem thalamus. Denne del er en struktur dybt i hjernen, der fungerer til at koordinere og kontrollere hjerneaktivitet.

Genetiske faktorer kan også være en naturlig årsag til rystelser hos nogle mennesker med denne lidelse. Et barn født af forældre, der har haft rysten, kan have 50 procents risiko for at arve genet. Faktisk er rystelser ikke en del af den naturlige ældningsproces.

En anden naturlig årsag til rystelser er forekomsten af ​​genetiske mutationer, der angriber kroppen. Denne lidelse er også kendt som familiær tremor. Det er endnu ikke klart, hvad der forårsager naturlige rysten hos en person på grund af genetiske mutationer. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne lidelse, kan lægen fra klar til at hjælpe. Uden besværet kan kommunikation med læger ske når som helst og hvor som helst.

Rystelser kan også være forårsaget af andre sygdomme. En af dem er Parkinsons sygdom. Nogle tilfælde har også vist, at rystelser er forbundet med migrænehovedpine. Desuden vil syge, der er i et alvorligt stadie, opleve demens.

Læs også: Hænder, der konstant ryster? Måske er rysten årsagen

Naturlige midler mod rystelser

Denne ukontrollable bevægelse, hvis den stadig er i et mildt stadium, kræver muligvis ikke behandling. Men hvis rysten har påvirket din funktionsevne, kan det være nødvendigt at tage behandling for at behandle symptomerne. Disse behandlinger inkluderer at tage medicin eller kirurgi.

  1. Medicin

En person, der har rystelser, kan tage oral medicin for at reducere forstyrrelsen forårsaget af rysten. De lægemidler, der almindeligvis gives, er Inderal, Mysolin, Neurontin og Topamax. Derudover kan botox-indsprøjtninger også være en alternativ behandling. Denne metode er effektiv til at håndtere vokal- og hovedrystelser.

Læs også: Er rystelser sundhedsfarlige?

  1. Kirurgi

Kirurgi kan også løse årsagen til dine rystelser. En almindelig behandling er dyb hjernestimulering. Dette gøres generelt hos en person, der har alvorlige rysten på trods af medicinsk behandling. Dette kan overvinde problemer med muskelkontrolkoordination.

Vil du vide mere om rystelser? Du kan spørge lægen kl . Uden at du behøver at stå i kø, kan du kommunikere med læger når som helst og hvor som helst. Sundt gjort nemmere med . Kom nu, Hent appen lige nu!

Reference:
Sundhedslinje. Tilgået 2019. Alt hvad du behøver at vide om rystelser
WebMd.Få adgang i 2019.Hjernen og essentiel tremor