Liste over COVID-19 Drive Thru-tests i Nordsumatra -

Positive tilfælde af COVID-19 i Indonesien er stadig stigende. Derfor skal vi altid være årvågne med at udføre daglige aktiviteter for at være beskyttet mod corona-virusinfektion. Der er forskellige måder, man kan gøre for at forhindre overførsel af corona-virussen. Starter med at følge forskellige sundhedsprotokoller strengt, reducerer mobiliteten og styrker immunsystemet.

Derudover er der intet galt i rutinemæssigt at udføre COVID-19-tjek for at finde ud af, om der er en corona-virusinfektion i kroppen. Nu, specifikt for folk i North Sumatra-regionen, hvordan kan de udføre COVID-19-tjek på COVID-19 Drive Thru i North Sumatra, som er opdelt i flere regioner.

Vælg COVID-19-test efter behov

For de af jer, der tilbringer meget tid udenfor huset af forskellige årsager, bør du jævnligt foretage dette tjek. Målet er at beskytte os selv og vores nærmeste.

COVID-19 Drive Thru i Nordsumatra består af flere metoder. Startende fra hurtig test antigen, antistof og PCR assays (polymerase kædereaktion). Til hurtig test Den antistofprøve, der kræves til denne undersøgelse, er blod. Tjek resultatet hurtig test antistoffer er også hurtigere end andre tests.

Imidlertid, rhurtig test Antigener siges at være mere nøjagtige end antistoffer til at påvise corona-virus. Hurtig test Antigenet er i stand til direkte at detektere tilstedeværelsen af ​​corona-virussen uden at påvise kroppens antistoffer mod COVID-19 sygdom (antistoftestfunktion).

Mens PCR-testen er mere præcis end de to ovenstående test. PCR-testen bruges til at påvise sygdom ved at lede efter spor af det virale genetiske materiale i de indsamlede prøver. De indsamlede prøver blev taget gennem næse- eller halspodningsteknikken (vatpind).

Her er en liste køre igennem testen COVID-19 i Nordsumatra, som er opdelt i 5 punkter, nemlig:

1. Deli Serdang Regency

Sted: Jl. Williem Iskandar (Pancing) Komp. MMTC blok A nr. 17 til 18, New Memories, Kec. Percut Sei Tuan, Kab. Deli Serdang, Nord Sumatra.

For fuldstændig information, tjek Drive Thru COVID-19 på MMTC Medan Complex.

2. Medan City

Sted: Jl. Gatot Subroto KM. 4, Sei Sikambing D, Medan Petisah, Medan City, North Sumatra, Check Point er ved nøddøren i indlæggelsesbygningen (bygningen til højre for indgangen).

For fuldstændig information, tjek Drive Thru COVID-19 Gatot Subroto Medan.

3. Medan City

Sted: Jl. Main No.211, Matsum II City, Kec. Medan-området, Medan City, North Sumatra.

For fuldstændig information, tjek Drive Thru COVID-19 på Utama Matsum Medan.

4. Medan City

Sted: Jl. Setia Budi Nummer 6, Tj. Sari, distrikt. Medan Selayang, Medan City, North Sumatra.

For fuldstændig information, tjek Drive Thru COVID-19 på Setiabudi Medan.

5. Medan City

Sted: Jl. Nibung Raya nr. 24 og 28, Central Petisah, Kec. Medan Petisah, Medan City, North Sumatra.

For fuldstændig information, tjek Drive Thru COVID-19 på Petisah Medan.

For COVID-19 Drive Thru på MMTC Medan Complex kan du udføre inspektioner fra 09:00 – 17:00. Nogle af de kontroller, der leveres i denne service, er COVID-19-undersøgelsen med hurtig test (IGG & IGM) og COVID-19 undersøgelse med metoden vatpind antigener.

I mellemtiden, for dem af jer, der ønsker at tjekke Drive Thru COVID-19 Gatot Subroto Medan, kan det starte kl. 09:00 - 16:00 WIB. Tjen på dette sted hurtig test (IGG & IGM) og eksamen vatpind antigener.

I mellemtiden, for de af jer, der ønsker at lave en undersøgelse ved hjælp af PCR (polymerase chain reaction) metoden, kan du komme direkte til COVID-19 Drive Thru i Petisah Medan kl. 08.00-17.00. Ud over PCR-testen kan du på dette sted også tjekke for COVID-19 ved hjælp af hurtig test antigener.