3 myter om magert fedt, der skal rettes

, Jakarta – Der er ikke noget galt, hvis du vil have den ideelle kropsvægt. Udover at være i stand til at øge selvtilliden, er en ideel kropsvægt også i stand til at forhindre fremkomsten af ​​kroniske sygdomme forårsaget af fedmeproblemer. Der er forskellige måder, du kan gøre for at få den ideelle vægt, en af ​​dem er regelmæssig motion. Hav ikke kun en ideel kropsvægt, men vær også opmærksom på mængden af ​​fedt i kroppen, så den ikke er for stor.

Læs også: Begyndere skal vide, 4 fejl på Keto-diæten

Ideel kropsvægt, men mængden af ​​fedt i kroppen er mere end normale forhold, kan du opleve magert fedt . Denne tilstand er også kendt som tyndt fedt årsag, selvom en person ser tynd eller proportional ud, men i kroppen er der en masse skjult fedt. Hvis denne betingelse ikke løses, magert fedt risiko for at forårsage forskellige risici for helbredsproblemer.

Kend myterne om magert fedt

Der er to typer fedt, nemlig subkutant fedt og visceralt fedt. Subkutant fedt i sig selv er fedt, der er under overfladen af ​​huden, hvilket får en person til at se fed ud. Mens visceralt fedt er fedt, der er skjult. Normalt placeret mellem de indre organer.

Denne tilstand betragtes som ret farlig, fordi den kan øge forskellige sundhedsproblemer. Nå, der er ikke noget galt i at kende myterne, der cirkulerer rundt magert fedt så du kender de virkelige fakta om denne tilstand.

1. Tynd betyder sund

Vidste du, at betingelserne magert fedt lige så farligt som fedme? Faktisk er en, der har en tynd krop, ikke nødvendigvis sund. Lancering Kvinders sundhed Faktisk har en person, der har tyndt fedt, samme risiko for helbredsproblemer som en, der er overvægtig. Kropsfedt magert fedt vil øge risikoen for alvorlige helbredsproblemer, såsom diabetes, kræft, leversygdomme, hjertesygdomme og nedsat hjernekvalitet.

2.Skinny Fat Regelmæssig motion

En person, der regelmæssigt dyrker sport, kan helt sikkert have en ideel kropsvægt. Dog mennesker med betingelser magert fedt Selvom de er tynde, dyrker de faktisk ikke regelmæssigt sport. Sjælden motion gør det svært at forbrænde fedt i kroppen, så det opbygges flere steder i kroppen, fx en udspilet mave og store lår.

Læs også : Lær Sirtfood-diæten at kende, der får Adele til at se slankere ud

3.Skinny Fat Spis altid sund mad

Hvis du stadig spiser mad junkfood regelmæssigt, men kan stadig have en tynd krop, bør du være opmærksom på denne tilstand. En person med tilstanden magert fedt kan spise fastfood og sodavand uden at tage på i vægt.

Denne tilstand kan dog øge risikoen for forskellige sygdomme, såsom hjertesygdomme, diabetes og også udløse kræft. For at gøre en sund kost, så du undgår tilstanden magert fedt og andre helbredsproblemer.

Det er nogle myter relateret til tyndt fedt, som du har brug for at kende. Mennesker med tyndt fedt vil også opleve nogle symptomer, såsom at blive hurtigt trætte, når de træner meget, have en udspilet mave, men en tynd krop og koncentrationsbesvær.

Overvind Skinny Fat på følgende måde

Hvad skal du så gøre, når du føler magert fedt ? Der er flere enkle måder, du kan gøre, såsom:

  1. Lav en afbalanceret kost ved at reducere sukkerindtaget og opfylde det nødvendige indtag. Vær opmærksom på nogle af de næringsstoffer, du bør opfylde, såsom protein, sunde fedtstoffer og kulhydrater. Glem ikke at spise grøntsager regelmæssigt.
  2. Glem ikke at dyrke regelmæssig motion. Vælg at lave let træning for at starte denne vane. Du kan starte hver dag i 30 minutter.
  3. Opfyld behovet for hvile hver dag.

Læs også: Gør dig ikke altid fed, fedt kan hjælpe kosten

Det er nogle måder, du kan gøre for at overvinde tyndt fedt på en enkel måde. Føler du, at du har meget fedt i kroppen, som du ikke ser, skader det aldrig at lave en undersøgelse på det nærmeste sygehus, så du får den ideelle vægt.

Reference:
Kvinders sundhed. Hentet 2020. Hvad vil det sige at være tynd, og hvordan kan jeg se, om det er mig?
Former. Tilgået 2020. Her er, hvad det betyder for dit helbred at være mager.
Sundhed. Tilgået 2020. 5 tegn på, at du måske er "mager fed".