2 naturlige årsager til håndledssmerter hos gravide kvinder

, Jakarta - Under graviditeten kan der forekomme mange ændringer i en kvindes krop. Nogle dele af kroppen, såsom maven og forstørrede bryster, vil forekomme. På den anden side, strækmærker Det kan også forekomme på balder, lår og mave. Faktisk kan gravide mærke smerter på flere punkter, hvoraf det ene er i håndleddet.

En person, der oplever smerter i håndleddet, viser sig i starten kun i form af følelsesløshed, snurren og føler til sidst smerte. Indrømmet, disse distraktioner forårsager muligvis ikke noget skadeligt. Men hvis det ikke er markeret, kan det forstyrre alle aktiviteter, der udføres hver dag. Derfor bør mødre vide alle de ting, der forårsager håndledssmerter under graviditeten!

Læs også: Vær opmærksom på 8 symptomer på håndledssmerter, der skal holdes øje med

Årsager til håndledssmerter under graviditet

Hormonelle ændringer, der opstår under graviditeten, kan ændre den måde, hvorpå sener og ledbånd i kroppen strækker sig og reagerer på bevægelse. Dette er faktisk en god ting for at gøre det nemmere for barnet at komme ud. Den dårlige påvirkning kan dog mærkes på moderen, især på tommelfingeren og håndleddet. Denne lidelse kan stadig forekomme selv efter fødslen.

Her er nogle årsager til håndledssmerter hos gravide kvinder:

1. Karpaltunnelsyndrom

Den mest almindelige årsag til håndledssmerter hos gravide kvinder er karpaltunnelsyndrom. Denne lidelse opstår på grund af en ophobning af væske i håndleddets væv. Denne hævelse kan lægge pres på nerverne, der kan strømme til hånden og fingrene, hvilket resulterer i prikken og følelsesløshed. En anden følelse, der kan opstå, er et svagere greb og besvær med at bevæge fingrene.

Lidelser, der forårsager håndledssmerter, kan forekomme i andet eller tredje trimester. Hvis en gravid kvinde har oplevet CTS-lidelser i sin graviditet, er det sandsynligt, at det også kan opstå i den næste livmoder. Dette ubehag kan fortsætte, selv efter at moderen har født den baby, hun bærer.

Gravide kvinder har en højere risiko for at udvikle CTS, hvis der er en familiehistorie med denne sygdom, og deres vægt er steget dramatisk. Derudover kan en person, der har oplevet problemer med ryg, nakke eller skuldre, også mærke denne risiko. Faktisk, hvis moderen har oplevet problemer, såsom et brækket kraveben eller piskesmældsskade, er risikoen for, at denne sygdom forårsager håndledssmerter, også højere.

Hvis moderen stadig har spørgsmål vedrørende noget, der kan give smerter i håndleddet under graviditeten, vil fødselslægen fra kan være med til at give svar. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning og få nem adgang til sundhed igennem smartphone som du bruger.!

Læs også: Hyppig skrivning kan forårsage håndledssmerter

2. Tommelfingertendonitis (De-Quervain senebetændelse)

En anden årsag til håndledssmerter hos gravide kvinder er tommelsenebetændelse. Denne lidelse opstår, når senedækslet på tommelfingersiden af ​​håndleddet bliver betændt eller hævet, hvilket resulterer i begrænset bevægelse af senen. Dette kan forårsage smerter i tommelfingeren, der stråler ud til håndleddet.

Væskeretention under graviditet kan forårsage dette problem tidligt med forholdsvis milde symptomer. Denne lidelse kan blive mere alvorlig, når du altid skal være aktiv for at passe babyen og udføre huslige pligter, især dem, der udføres i lang tid. Hvis det er alvorligt, kan denne lidelse forårsage alvorlig smerte, indtil håndbevægelsen bliver begrænset.

Læs også: Ofte at spille gadgets forårsager håndledssmerter?

Det er nogle af årsagerne til håndledssmerter hos gravide kvinder. Hvis moderen mærker symptomerne på disse lidelser, så prøv at diskutere med din læge for en bedre måde, så de problemer, der opstår, kan løses. På den måde bliver alle daglige aktiviteter, der skal udføres, ikke forstyrret.

Reference
Håndkinetik. Tilgået 2020. Graviditet induceret smerter i tommelfinger og håndled.
NHS. Tilgået 2020. Smerter i håndled og håndled under og efter graviditet.