Dette er, hvordan man overvinder kutane larve migrans hos børn

Jakarta - Mødre bør ikke undervurdere tilstanden af ​​kløe, som børn oplever, især hvis kløetilstanden er ledsaget af ændringer i hudfarve, der bliver rødlige og solide klumper vises på huden. Denne tilstand kan være et tidligt tegn på et barn, der oplever kutan larve migrans.

Læs også: Pas på, hageorm-larve forårsager kutane larve-migranter

Kutan larve migrans er en infektion i huden forårsaget af eksponering for helminthiske parasitter på huden. Generelt er den type orm, der forårsager kutane larve migrans hos børn, hageormen. Mor, du bør kende årsagerne og hvordan man behandler denne sygdom hos børn, så tilstanden ikke bliver værre.

Mødre, kender årsagerne til kutane larve migrans hos børn

Det er bedre at være opmærksom på de miljøforhold, som børn leger under. Åben jord kan være et af stederne for spredning af kutan larve migrans sygdom. Dette skyldes, at hageorme vil lægge æg og leve i tarmene på dyr, såsom katte, får, heste og hunde. Hageorms æg vil komme ud med afføring. Derefter vil larverne klækkes og udvikle sig i sand eller jord.

Børn kan fange kutane larve migraner, når de er forurenet med afføring fra dyr, der er udsat for hageormsæg i parker eller andre åbne områder. Når børn kommer i direkte kontakt med dyreafføring udsat for hageormsæg, er hageorm i stand til at sætte sig fast og trænge ind i børnenes hud gennem hårsække, tør hud, åbne sår på huden, selv gennem sund hud. Ikke kun gennem dyreafføring kan kutane larve migraner leve på genstande, der har fugtige, varme og sandede temperaturforhold, såsom på stranden.

Læs også: Her er hvordan man diagnosticerer kutane larve migraner

Der er flere typer hageorm, der får børn til at opleve kutane larve migraner, såsom:

1. Ancylostoma Braziliense og Caninum

Denne type parasit findes hos hunde og katte. Derudover er denne art en almindelig årsag til kutane larve migrans hos børn.

2. Uncinaria Stenocephala

Denne type parasit findes generelt kun hos hunde.

3. Bunostomum Phlebotomum

Denne type parasit findes i husdyr, såsom får. Så det skader aldrig at holde børnene rene og brug altid fodtøj, hvis du bruger meget tid i gårdmiljøet.

Kend behandlingen til behandling af kutane larve migrans hos børn

Tilstanden af ​​kutane larve migrans forårsager generelt symptomer, der er klassificeret som milde, endda uopdagelige. Men en ret alvorlig tilstand får børn til at opleve symptomer, såsom kløe efter 30 minutter efter at være blevet forurenet med hageormsparasitter. Overfladen af ​​huden vil også blive rød med udseendet af faste klumper eller papler. Hudens overflade bliver også ru fra en lille tilstand til den kan udvide sig.

Mødre kan udføre behandling ved at give antiormemiddelcreme, såsom: albendazol eller ivermectin. Men til svære tilstande giver læger normalt flydende nitrogen, så væksten af ​​parasitter på huden stopper gradvist. Denne behandling er kendt som fryseterapi eller kryoterapi.

Brug gerne og spørg lægen direkte om symptomer, der ikke bliver bedre efter den første behandling. Kom nu,Hent lige nu, så du kan konsultere en læge når som helst og hvor som helst!

Læs også: Hvorfor er børn sårbare over for kutane larve migraner?

Tilstanden af ​​kutane larve migrans, der ikke behandles med det samme, forårsager sundhedsmæssige komplikationer for børn, såsom hudinfektioner og migration af parasitter til andre kropsorganer.

Reference:

Centre for Disease Control and Prevention. Tilgået i 2021. Kutan Larve Migrans.
Medscape. Tilgået i 2021. Kutan Larve Migrans