Lette øvelser, der kan udføres hjemme under en pandemi

"Indonesien har igen implementeret store sociale restriktioner for at undertrykke det positive antal af COVID-19, der er steget igen. Det betyder, at aktiviteter uden for hjemmet igen begrænses, herunder motion.”

Jakarta - Strenge restriktioner pålagt i flere regioner i Indonesien har i høj grad ændret måden at leve på. Alle aktiviteter skal nu udføres derhjemme, lige fra arbejde, gudstjeneste, studier til sport. Især nu hvor Indonesien står over for den anden bølge af COVID-19.

Alligevel bør denne tilstand ikke være en grund til, at du stopper med fysisk aktivitet. Du kan stadig træne på det rigtige niveau, selv derhjemme. Træning med let til moderat niveau tre gange om ugen har vist sig at reducere risikoen for død, du ved!

I mellemtiden øger ikke motion eller gør for meget motion faktisk risikoen for død end personer, der er fysisk aktive. Så motion er stadig nødvendig for at hjælpe med at øge kroppens immunitet, især under en pandemi.

Læs også: Mange bakterier, når du træner, skal du være forsigtig på denne måde

Let træning under en pandemi

Hvilken slags let træning kan man så lave derhjemme? Her er nogle af dem:

  • Cardio sport

Denne form for træning siges at være effektiv til at forbrænde fedt og få kroppen til at svede. Denne øvelse kan laves derhjemme, for eksempel via en stationær cykel, løbebåndeller andre hjertehjælpemidler. Du skal dog ikke bekymre dig, hvis du ikke har værktøjet. springer over kan også være et alternativ, virkelig.

  • Aerobic

Du kan også få lignende fordele ved at lave aerobe bevægelser. Zumba gymnastik bevægelser gennem video tutorials eller tage gymnastik klasser online online være en mulighed, du kan overveje. Ikke kun fysisk sund, denne ene sport siges også at være i stand til at reducere angst- og depressionslidelser, som er meget sårbare over for at opstå under en pandemi.

  • Yoga

Man kan sige, at yoga er den letteste og enkleste træningsform. Men gør du det regelmæssigt, er yoga også effektivt til at forbrænde fedt og få kroppen til at svede. Derudover har denne sport flere bevægelser, der kan få dig til at føle dig mere afslappet og rolig.

Det betyder, at al den angst, der ofte kommer under en pandemi, kan reduceres meget. Du kan hvile mere behageligt. En anden fordel, der kan opnås ved at lave yoga, er at hjælpe med at forbedre vejrtrækningen, vedligeholde kroppens stofskifte, for at styrke vitaliteten.

Læs også: 5 yogabevægelser for at overvinde angst under corona

  • Dans

Dans er en sjov aktivitet at lave. Derudover kan denne aktivitet også kaldes en sport. Det kræver ikke meget kapital, bare spil din yndlingssang og flyt din krop til rytmen.

Ikke mange ved, at dans kan være med til at øge udholdenheden såvel som kroppens styrke. Ikke nok med det, dans får også kroppen til at svede let, fordi du aktivt bevæger dig.

  • Armbøjninger

Denne form for let træning kan udføres overalt, også derhjemme uden behov for hjælpemidler. Du kan lave rutine armbøjninger hvis du ønsker at styrke din overkrop. Din krops modstand vil øges, hvis du vænner dig til denne øvelse, du ved!

Læs også: Vil du have sundere lunger? Prøv disse 4 sportsgrene

På grund af aktivitetsbegrænsninger er du selvfølgelig også begrænset til behandling, især under en pandemi. Men ingen grund til bekymring, du kan stadig stille spørgsmål direkte til lægen online via app . Faktisk er det nu meget nemt at købe medicin med tjenesten apoteksudbringningfra . Sørg for, at du allerede har ansøgningen, ja!

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. Sådan træner du derhjemme, hvis du undgår træningscenteret under COVID-19-udbruddet.
Jakarta Post. Tilgået i 2021. Skal jeg træne under coronavirus-pandemien?
Washington Post. Tilgået i 2021. Hvilke udendørssports- og atletiske aktiviteter er sikre under en pandemi?