Bryster "Sink"? Dette er, hvad ammende mødre bør gøre

, Jakarta – Formen og størrelsen af ​​brystvorterne kan variere fra kvinde til kvinde. De fleste kvinders brystvorter vil rage ud og blive mere oprejst, når de stimuleres af berøring eller fornemmelse.

Men nogle kvinder har brystvorter, der er flade eller omvendte. Faktisk er der kvinder, der har en eller begge brystvorter, der synker. Denne sidstnævnte form for brystvorte gør det ofte svært for ammende mødre at amme deres børn. Sådanne forhold gør, at mødre har brug for ekstra støtte for at gøre deres børn i stand til at amme.

Faktisk er der ikke noget at bekymre sig om, når moderen har en synkende brystvorte, for når barnet ammer, sætter barnet ikke kun munden på brystvorten, men også til brystet. Følgende er tips, som ammende mødre skal gøre for at få en synkende brystvorteform.

  1. Blid massage i Areola-området

Som tidligere forklaret kræver visse typer brystvorter stimulering for at komme ud, så barnet kan amme komfortabelt. Tricket er forsigtigt at massere areola-området med tommel- og pegefinger for at stimulere nerverne omkring brystvorten, så de stikker ordentligt ud.

  1. Brug af en bh til amning

Brystvortedannelsen starter faktisk fra den 32. uge af graviditeten. Hvis moderen føler, at brystvorten ikke har vist en væsentlig udvikling, kan hun være med til at stimulere udviklingen af ​​brystvortens form ved at have en speciel bh på til amning. Formen af ​​en bh, der faktisk er skålet, kan siges at være ret effektiv til at stimulere dannelsen af ​​brystvorten.

  1. Klem brystvorterne på pegefinger og tommelfinger

En anden måde at gøre det nemmere for dit barn at die er ved at knibe brystvorten med pegefinger og tommelfinger og derefter bringe den tæt på barnets mund. Normalt kan denne teknik hjælpe barnet til at die, fordi moderen har placeret den brystvorte, der er klar til at blive suttet af barnet.

  1. Brystpumpe

Direkte ammeaktiviteter kan skabe nærhed mellem mor og barn. Men hvis det med normale foranstaltninger stadig er svært for barnet at amme, så kan moderen udføre en brystpumpehandling. Målet er, at barnet trygt og behageligt kan die gennem sutten.

Nogle gange, hvis barnet er ked af det, fordi det ikke kan sutte på moderens brystvorte, vil barnet nægte at sutte moderens brystvorte. Mødre kan stadig opbygge øjeblikke af nærhed med deres børn, selv uden at amme direkte ved at kramme, stryge og berolige barnet, mens det sutter fra sutten.

  1. Mælkepumpeaktivitet kan hjælpe med at forme brystvorter

Der er ingen grund til at bekymre sig om vanen med at pumpe modermælk som erstatning for direkte amning, fordi moderen kan forlade denne brystpumpeaktivitet gradvist. Denne vane kan indirekte stimulere dannelsen af ​​brystvorten og få den til at se ud til overfladen af ​​brystet, så moderen kan vende tilbage til at amme normalt. En anden måde, hvorpå en mors brystvorter kan fremstå, så hun kan amme komfortabelt, er at gøre det på en afslappet og ubesværet måde.

Hvis du vil vide mere om, hvad en ammende mor skal gøre, hvis hun oplever synkende brystvorter, kan hun spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • Gravide mors immunsystem kan påvirke babyer
  • 4 årsager til kraftig blødning efter fødslen
  • Placeringen af ​​det intime forhold kan bestemme barnets køn