Der er cellulite på lårene, her er hvordan du slipper af med det

, Jakarta – Cellulite er faktisk almindeligt og harmløst. Imidlertid kan udseendet af cellulite på overfladen af ​​huden gøre en person forstyrret og miste selvtillid. Derfor er der mange måder, der er villige til at blive gjort for at skjule for at slippe af med cellulite på huden. Så hvad er de rigtige måder at slippe af med cellulite?

Cellulite kan forekomme i flere dele af kroppen, såsom lår, mave, hofter og balder. Denne tilstand opstår, fordi der er en ophobning af fedt i bindevævet. Fedt ophobes mellem det bindevæv, der forbinder huden, og muskellaget nedenunder. Fedtet, der bliver ved med at samle sig, presser huden op, selvom bindevævet bliver ved med at presse. Dette får bølger eller linjer til at vises på overfladen af ​​huden.

Læs også: 5 fakta om cellulite

Tegn og hvordan man slipper af med cellulite

Cellulite er karakteriseret ved udseendet af linjer eller bølger på overfladen af ​​huden. Alle kan have cellulite, ikke kun hos mennesker, der er overvægtige eller fede. Men vægtøgning er faktisk en af ​​årsagerne til forekomsten af ​​cellulite på overfladen af ​​huden. Derfor er en måde at forhindre og eliminere det på at kontrollere din vægt.

Under milde forhold er cellulite normalt ikke særlig synlig. Omvendt vil cellulite, der allerede er alvorlig, være tydeligt synlig på hudens overflade og kan virke forstyrrende. Men bare rolig, udover at tabe sig, er der flere måder, du kan gøre for at hjælpe med at skjule cellulite, herunder:

1. Tabe sig

Selvom det ikke er forårsaget af vægt, er vægtøgning faktisk en af ​​årsagerne til cellulite. Derfor kan opretholdelse af en ideel kropsvægt være en måde at slippe af med cellulite.

2. Sund livsstil

Vægttab kan gøres ved at vedtage en sund livsstil. Det anbefales at spise sunde og næringsrige fødevarer. Ud over at forhindre cellulite, kan dette også hjælpe med at opretholde den generelle kropskondition. Sørg desuden for at drikke nok vand, for at være med til at gøre hudens bindevæv stærkere og mere smidigt, og derved minimere risikoen for cellulite.

Læs også: Myter eller fakta om vægtøgning kan udløse cellulite

3. Regelmæssig motion

Træning kan også være en måde at slippe af med cellulite. Som sagt før, kan cellulite opstå, fordi der er en ophobning af fedt. Regelmæssig motion kan hjælpe med at forbrænde fedt og gøre kroppen mere fit. Træning kan også gøre huden fastere og dermed skjule cellulite på hudens overflade.

4. Brug af creme

Ud over disse måder kan cellulite også fjernes ved brug af cremer. For at skjule cellulite på huden kan du spørge din læge til råds, når du skal vælge en creme for at være sikker for huden.

For at gøre det lettere, kontakt lægen gennem ansøgningen . Formidle celluliteproblemer eller andre sundhedsproblemer via Videoer / Taleopkald og Snak . Få information om sundhed og tips til at overvinde cellulite fra eksperterne. Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

5.Massageterapi

At overvinde cellulite kan også gøres med massageterapi. Denne metode har muligvis ikke en langsigtet effekt, men massage siges at hjælpe med at gøre blodgennemstrømningen jævnere og derved reducere risikoen for cellulite, især i lårområdet.

Læs også: Cellulite forstyrrer udseendet, her er 4 naturlige ingredienser til at slippe af med det

Cellulite er ikke farligt, men denne tilstand kan forstyrre udseendet og få den ramte til at føle sig usikker. Du kan finde det irriterende at have shorts på, når du har cellulite på lårene. Anvend derfor altid en sund livsstil for at reducere risikoen for cellulite.

Reference
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Cellulite.
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. 9 cellulitebehandlinger, der ikke slipper af med cellulite
WebMD. Fået adgang i 2020. Kan du slå cellulite?