5 symptomer på gonoré hos mænd

, Jakarta - Gonoré eller gonoré er en almindelig seksuelt overført sygdom og er forårsaget af en bakterie kaldet Neisseria gonorrhoeae eller gonokok . Mænd eller kvinder kan få denne sygdom på grund af bakterier gonokok normalt findes i Mr. væske. P og Miss V fra inficerede mennesker.

Denne bakterielle sygdom kan angribe endetarmen, livmoderhalsen (livmoderhalsen), urinrøret (urin og sædkanal), øjne og svælg. Gonoré overføres oftest gennem seksuel aktivitet. For eksempel, såsom oral eller anal, brug af kontamineret eller ubelagt sexlegetøj med et nyt kondom, hver gang de bruges, og at have sex. uden at bruge kondom. Babyer kan også blive smittet under fødselsprocessen, hvis moderen har gonoré og normalt inficerer barnets øjne, hvilket potentielt kan forårsage permanent blindhed.

Gonorébakterier kan ikke overleve uden for menneskekroppen i lang tid. Det er derfor, gonoré ikke overføres gennem toiletsæder, spiseredskaber, deling af håndklæder, swimmingpools, diverse glas, kys og kram.

Symptomer på gonoré hos mænd

Gonoré-infektion forårsager ofte ingen symptomer. Men hvis der opstår symptomer, kan gonoréinfektion påvirke forskellige organer i kroppen, bortset fra det reproduktive system. Inkubationsperioden, eller tiden fra eksponering for bakterier, indtil symptomer opstår, varer normalt omkring 10 dage. Denne tilstand er dog ikke den samme for alle, der lider, og forekommer nogle gange ikke i flere måneder.

En tilstand, der får sygdommen til at forblive ubehandlet i et stykke tid, er, at omkring 10 procent af de smittede mænd og 50 procent af de smittede kvinder slet ikke oplever symptomer. Her er symptomerne på gonoré hos mænd, som du har brug for at kende:

  1. Hyppig vandladning,

  2. Nanas udgang fra Mr. P (væskedråbe) er hvid, gul, cremet eller grønlig

  3. Hævelse og rødme i åbningen af ​​Mr. P.

  4. Hævelse eller smerter i testiklerne.

  5. Ondt i halsen, der kommer løbende.

Når den er behandlet, kan infektionen forblive i kroppen i flere dage. I sjældne tilfælde kan gonoré forårsage skader på kroppen, især urinrøret og testiklerne. Smerter kan også mærkes op til endetarmen.

Hos mænd kan konjunktivitis opstå, hvis sæd eller inficeret skedevæske kommer i øjet. En øjeninfektion kan forårsage hævelse, udflåd fra øjet, irritation og smerte. Mens infektioner i halsen normalt ikke forårsager symptomer.

En infektion i endetarmen forårsager udflåd, smerter og ubehag. Gonoré kan også inficere leddene og få leddene til at føles smertefulde, når de bevæges, hævede, røde, for at føles varme.

Derudover kan venstre ubehandlet gonoré forårsage epididymis (smerter i testikelområdet), som er en risiko for infertilitet. Hvis den ikke behandles hurtigt, vil gonoré over tid give problemer i prostata og forårsage skade på urinrøret, hvilket vil give vandladningsbesvær.

Hvis gonoré efterlades ubehandlet og ubehandlet, vil infektionen fortsætte med at udvikle sig, og der kan opstå alvorlige komplikationer, herunder fertilitetsproblemer. Så det anbefales stærkt, at du får dig selv tjekket, hvis du føler, du har en risiko for infektion. Også selvom du ikke har nogen tydelige symptomer, eller symptomerne er gået over af sig selv.

Du tøver aldrig med at diskutere med lægen så hurtigt som muligt gennem ansøgningen hvis du har symptomer på gonoré. Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • Gør tilbagefald, gonoré med usunde intime forhold
  • Her er hvad du behøver at vide om super gonoré
  • Skift ikke partner, disse er truende symptomer på gonoré