Kan du tabe dig bare træne uden slankekur?

, Jakarta - Der er mange måder, der kan gøres for at få den ideelle kropsvægt, hvor de fleste mennesker dyrker motion eller diæt eller endda begge dele. Nogle mennesker foretrækker at dyrke fysisk aktivitet uden at begrænse deres daglige madforbrug. Spørgsmålet er, om denne metode kan være effektiv til vægttab? Find ud af fakta her!

At træne uden slankekure kan tabe sig?

Der er mange fordele, som du kan mærke ved at dyrke regelmæssig motion, såsom et sundere hjerte, bedre stofskifte til at regulere kropsvægten, for at danne stærkere knogler og muskler. Derudover er motion en effektiv måde at forebygge forskellige kroniske sygdomme, herunder forskellige former for kræft, der kan forårsage farlige lidelser.

Læs også: Gør disse 6 ting for at tabe dig hurtigt

Spørgsmålet er dog, om det kan være effektivt til vægttab at træne alene uden at have en sund kost?

Svaret er nej. Selvom du træner regelmæssigt, kan vægttab ikke ske effektivt uden en ændring i kosten. Derfor, hvis du ønsker at få en ideel vægt og forebygge hjertesygdomme, diabetes og andre lidelser, er det en god idé at dyrke fysisk aktivitet sammen med at spise en sund kost.

En person, der ønsker at tabe sig, skal forbrænde flere kalorier, end han indtager, eller indtage færre kalorier, end hans krop bruger til daglig. Hvis kroppen ikke har et kalorieunderskud, så kan vægttab ikke forekomme. Kardiovaskulær træning, såsom løb eller cykling er vigtig, men noget modstandstræning kan tilskynde til en større indsats for at tabe sig.

Dette er faktisk blevet bevist i adskillige undersøgelser udført, fordi blot at træne uden en ændring i kosten ikke vil have nogen indflydelse. Derudover, når du bliver ældre, er en sundere kost, såsom at spise frugt, grøntsager, fuldkorn og magert protein, meget vigtig. Dette skyldes, at træning kan være en mere udfordrende ting.

Læs også: Tips til at tabe sig på 30 dage

Derudover, hvis du stadig har spørgsmål vedrørende effektiviteten af ​​træning uden at have en sund kost, læger fra kan svare fuldstændig på det. Det er nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning og få bekvemmelighed relateret til sundhedsadgang blot ved at bruge smartphone !

Nå, hvis du har svært ved at dyrke motion, mens du implementerer en sund kost, er der flere måder, du kan fokusere på, nemlig:

1. Brug af en Calorie Recording App

En måde, du kan gøre for at forblive fokuseret på at få den ideelle vægt, er altid at registrere de kalorier, der kommer ind og ud af kroppen. På den måde ved du, om den dag, de indgående kalorier, inklusive overskud eller underskud. Det du helt sikkert skal gøre er at sikre dig, om de kalorier, der kommer ind i kroppen, er i underskud, så fedtet i kroppen fortsætter med at falde.

2. Gør kardiovaskulære øvelser

En person, der ønsker at tabe sig, skal regelmæssigt dyrke fysisk aktivitet såsom hjerte-kar-motion. Det anbefales, at du laver denne øvelse i mindst 150 minutter om ugen med moderat intensitet. Hvis det stadig er svært at tabe sig på trods af at du træner sammen med en sund kost, så prøv at øge intensiteten eller varigheden af ​​din træning.

Læs også: 6 nemme måder at tabe sig på bortset fra kost og motion

Nu ved du, at bare ved at træne uden slankekur, kan du ikke tabe dig væsentligt. For maksimale resultater skal du derfor prøve at træne regelmæssigt, mens du justerer din daglige kost. På den måde går forhåbentlig alle de ønskede forventninger til vægttab faktisk i opfyldelse.

Reference:

Cleveland Clinic. Tilgået i 2020. Vægttab: Kan du gøre det med træning alene?
Baptist Health South Florida. Tilgået 2020. Her er hvorfor motion – uden slankekure – ikke virker for vægttab.