Dette er den rigtige måde for acne udsat hud

"Acne er en hudsygdom, der kan ske for alle. At pleje hud med akne er et af de bedste trin til at overvinde disse hudsygdomme. Det er den rigtige behandling."

Jakarta – Acne er et almindeligt hudproblem, og det kan ske for alle. Der er forskellige nemme trin til at slippe af med det. En af dem er behandling af acne udsat hud. Så hvad er de ting, der skal gøres for at behandle acne udsat hud? Følgende er tips til behandling af acneudsat hud for at overvinde disse hudlidelser:

Læs også: Dette er grunden til, at puberteten forårsager akne

1. Vask dit ansigt regelmæssigt

De første tips til behandling af hud med akne er at vaske dit ansigt regelmæssigt. Det er vigtigt at opretholde ansigtshygiejne, i betragtning af at bakterier, der kommer ind i huden, kan forårsage hudinfektioner og udløse acnevækst. Vask af ansigtet har til formål at fjerne forurening, støv, snavs og olie, der klæber til ansigtet.

Vask af ansigtet har til formål at forberede huden til at fortsætte brugsstadierne hudpleje. Dette gøres for at understøtte processen med hudregenerering og foryngelse. Selvom det er vigtigt at vaske dit ansigt, bør du ikke gøre det for tørt, for det kan fjerne hudens naturlige olielag. Det er bedst at gøre det to gange om dagen.

2. Vælg en ansigtssæbe efter hudtype

Vask dit ansigt skal ske med sæbe, der passer til din hudtype. Når acne er betændt, så undgå at bruge hårde kemisk-baserede sæber, OK? Kemikalieresterne vil efterlade en tør og ru fornemmelse, som udløser hudirritation. Så sørg for at vælge en sæbe, der passer til din hudtype, og sørg for, at produktet er formuleret til ansigtet.

3. Bør ikke bruge ansigtsscrubs

Ansigtsvask der indeholder skrubbe Det er effektivt til at fjerne døde hudceller og snavs, der tilstopper ansigtets porer. Men hvis den bruges af personer med akne, i stedet for at helbrede, kan denne type sæbe faktisk gøre akne værre. Dette er fordi, detaljerne skrubbe skader den betændte hud, og gør irritationen værre.

Læs også: Kend 5 årsager til stenakne

4. Ændr din kost til at være sundere

Selvom det ikke har en direkte indvirkning på huden, er der flere typer fødevarer, der udløser en stigning i olieproduktionen i ansigtet. Disse fødevarer kan øge blodsukkerniveauet og derved udløse overskydende insulinproduktion i kroppen. Hvis det er tilfældet, bliver kroppens stofskifte rodet, hvilket fører til hæmning af acnehelingsprocessen.

Følgende fødevarer anbefales til at understøtte processen med at håndtere acne:

  • Fuldkorn;
  • Nødder;
  • Korn;
  • Fisk indeholdende omega-3;
  • Grøntsager og frugter;
  • Drik meget vand.

5. Håndter stress godt

De næste tips til behandling af hud med acne kan gøres ved at håndtere stress. Jo højere stressniveau en person har, jo mere tilbøjelig til acne. Derfor, hvis du føler dig stresset, er det tilrådeligt straks at finde en måde at kontrollere det på.

6. Rutinemæssig løbesport

Regelmæssig motion kan indirekte hjælpe med at overvinde acne. Det skyldes, at sveden, der kommer ud under træning, kan åbne porerne, hvilket gør det nemmere for snavs og bakterier på huden at blive nemt fjernet. I den forbindelse anbefales det at gå i bad umiddelbart efter træning, så snavs og sved ikke tilstopper porerne.

Læs også: Er Tea Tree Oil virkelig effektiv til at fjerne acne?

Det er tips til behandling af acne udsat hud. Hvis du har fået den rigtige sæbe til din hudtype, kan du købe den gennem funktionen "sundhedsbutik" i applikationen , Ja.

Reference:

Medline Plus. Tilgået i 2021. Acne – selvpleje.

WebMD. Fået adgang i 2021. Hudplejetips til din acne.

Healthline. Tilgået i 2021. Acne-udsat hud? Her er, hvordan du identificerer og opretter den rigtige rutine.