5 bedste grøntsagsjuice til kropssundhed

, Jakarta - Frugtjuice er en af ​​de sundeste drikke, som næsten alle mennesker foretrækker. Udover at være friske, anses næringsstofferne og næringsstofferne i frugtjuice også for at kunne opfylde kroppens behov. Men ikke kun frugt, nu kan du også prøve grøntsagsjuice som en anden mulighed, så du ikke keder dig, mens du indtager sunde drikkevarer.

Læs også : 7 typer juice og deres fordele for sundheden

Der findes forskellige typer af de bedste grøntsager, som du kan bruge som base til at lave juice. Ikke kun fordelene for sundheden, men denne grøntsagsjuice har også en unik og lækker smag at prøve. Kom nu, se mere om de bedste grøntsagsjuice til kropssundhed her!

Her er den bedste grøntsagsjuice, du kan prøve

Ikke kun frugt, du kan også prøve at lave nogle af de bedste grøntsager som base for at lave juice. Udover at kunne opfylde de ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov, som kroppen har brug for, viser grøntsagsjuice sig at have en unik og lækker smag. Så der er ingen skade i at prøve at indtage grøntsagsjuice.

Her er de bedste grøntsagsjuice til kropssundhed:

1. Grønkål

Ikke kun til salater, faktisk er grønkål en af ​​de bedste typer grøntsager, som du kan bruge som juicebase. Den bløde smag af grønkål og ikke for kraftig gør grønkål velegnet til at blive kombineret med andre typer grøntsager og frugter, der kan tilføje friskheden af ​​denne drink.

Grønkål indeholder antioxidanter, vitamin A, C og K. Faktisk en undersøgelse skrevet i tidsskriftet Biomedicin og miljøvidenskab 32 mænd med højt kolesteroltal fandt et resultat ved at indtage 150 milliliter grønkålsjuice hver dag i 3 måneder var i stand til at reducere dårligt kolesterol.

2.Bit

Rødbeder er en anden bedste grøntsag, som du kan spise som juice. Den lækre smag og lyse farve gør roejuice endnu mere attraktiv. Ikke nok med det, så anses rødbeder også for at have et meget højt indhold af mangan, kalium og folat.

Læs også : Kend fakta om at drikke juice til kosten

3. Gulerod

Gulerødder er en anden vegetabilsk mulighed, som du kan bruge som juicebase. Dette skyldes, at gulerødder indeholder vitamin K, C, A og kalium. Dette indhold kan hjælpe dig med at opretholde øjensundhed for at kontrollere vægten.

Gulerødder har også en lækker smag og kan kombineres med en række andre grøntsager og frugter. Startende fra æbler, rødbeder, selleri, ananas, til appelsiner. Selvfølgelig vil denne blanding berige næringsindholdet i et glas af din gulerodsjuice.

4. Selleri

Udover sit høje vandindhold er selleri også godt at bruge som juicebase, fordi det indeholder vitamin A, K og C samt antioxidanter. Regelmæssigt forbrug af sellerijuice holder kroppen godt hydreret, kan reducere inflammation og kontrollere blodsukkertrykket.

For at få det til at smage bedre kan du blande æble, rødbeder, ananas eller citron i din sellerijuice.

5.Spinat

Spinat er en af ​​de bedste grøntsager, som du kan bruge som juicebase. Dette skyldes, at spinat indeholder vitamin A, C og antioxidanter. Spinat har også et ret højt indhold af nitrat, så det er gavnligt for hjertesundheden.

Ikke nok med det, viser forskning vedr Journal of Complementary and Integrative Medicine, Spinatjuice har betydelig syreneutraliserende aktivitet, så det er meget godt indtaget for dem, der oplever en stigning i mavesyre.

Det er nogle af de bedste grøntsagsjuice, som du kan prøve om morgenen eller servere som en sund drink i løbet af dagen. Det, du skal bemærke, er ikke at tilføje for meget sukker eller kunstige sødestoffer til din hjemmelavede grøntsagsjuice, for ikke at reducere fordelene ved grøntsagsjuice.

Læs også : 4 fejl ved fremstilling af juice, der kan være sundhedsskadeligt

I stedet for sukker kan du blande grøntsagsjuice med frugt, der har en sød smag eller honning. På den måde bliver den grøntsagsjuice du indtager mere lækker og sund.

Det skader aldrig at spørge lægen direkte igennem om fordelene og den rigtige måde at indtage grøntsagsjuice på, så sundhedsforholdene er mere optimale. Kom nu, Hent nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. De 12 bedste grøntsager til juice.
Journal of Complementary and Integrative Medicine. Adgang i 2021. En sammenlignende undersøgelse af antacideffekten af ​​rå spinatjuice og spinatekstrakt i en kunstig mavemodel.
Biomedicin og miljøvidenskab. Åbnet 2021. Grønkålsjuice forbedrer risikofaktorer for koronararteriesygdom hos mænd med hyperkolesterolæm.
God Natur. Fået adgang i 2021. De 10 bedste grøntsager til juice.
Healthline. Fået adgang i 2021. Er sellerijuice sund? Alt du behøver at vide.