7 strenge måder at undgå at blive inficeret med seksuelle sygdomme

Jakarta - Vil du vide, hvor mange tilfælde af seksuelt overførte infektioner forekommer hver dag? Bliv ikke overrasket, ifølge data rapporteret af WHO er der mindst omkring 1 million tilfælde af overførsel af seksuelle infektioner hver dag. Irriterende, ikke? Så for at undgå forskellige seksuelt overførte sygdomme, lad os se på tipsene ifølge eksperterne nedenfor:

1 . Sig nej" til gratis sex

Udøvere af fri sex skal være forberedt på at stå over for forskellige risici for seksuel sygdom. Startende fra HIV, syfilis, gonoré (gonoré) til genital herpes. Men hvad bekymrer mig, frie seksualforbrydere, der er blevet smittet, kan blive mennesker, der overfører kønssygdomme til andre mennesker.

Fri sex har i sig selv forskellige definitioner i overensstemmelse med de normer og regler, der gælder i samfundet. En af dem er at have seksuelle forhold uden ægteskabsbånd og er færdig med mange mennesker.

Ingen grund til at skændes om denne mere. Årsagen til, at forskellige undersøgelser har vist, at sex med flere mennesker kan øge risikoen for at pådrage sig seksuelt overførte sygdomme.

2. Brug kondomer

Ifølge fødselslæger og gynækologer er konsekvent brug af kondomer meget effektiv til at forebygge seksuelt overførte sygdomme. Desuden for dem, der er seksuelt aktive og ofte skifter partner. Selvom det nogle gange ikke kan forhindre seksuelt overførte sygdomme fuldstændigt, men dette præventionsmiddel er meget effektivt, hvis det bruges korrekt.

3. Loyal med én partner

Loyal over for én partner er ikke kun godt for dit livs lykke. Denne loyalitet kan også forhindre dig og din partner fra seksuelt overførte sygdomme, du ved. Sørg derfor for, at din partner kun har sex med dig. Ikke nok med det, før du rutinemæssigt har sex, skader det aldrig at tjekke dig selv for at sikre dig, at ingen er inficeret med seksuelt overførte sygdomme.

4. Forstærk dig selv med vacciner

Eksperter siger, at nogle seksuelt overførte sygdomme kan forebygges ved at give voksne vaccinationer. For eksempel hepatitis B, kønsvorter og livmoderhalskræft forårsaget af humant papillomavirus (HPV). HPV-vaccinationen anbefales faktisk til piger i alderen 9-13 år. Kvinder under 26 år, som ikke er blevet vaccineret, rådes dog også til at gøre det med det samme.

5. Hav ikke sex med en inficeret partner

Når din partner er inficeret med en seksuelt overført sygdom, såsom syfilis eller gonoré, skal du undgå at have sex med dem. Det er bedre at gøre behandling først til lægen, indtil sygdommen er fuldstændig helbredt. Normalt vil lægen rådgive dig, hvornår du kan have sex med din partner igen, når situationen er sikker. Med andre ord, uanset hvor forelsket du er i din partner, bør du udsætte denne aktivitet, indtil den er helt restitueret.

6. Undgå indtagelse af alkohol og stoffer

Eksperter siger, at undgå indtagelse af alkohol og stoffer, før du har sex, kan minimere risikoen for seksuelle sygdomme, du ved. Årsagen er, at når du eller din partner er fulde af alkohol og stoffer, er det muligt, at du ikke kan tænke sundt. For eksempel ikke at bruge kondomer ordentligt som beskyttelse.

Ikke nok med det, ifølge forskning, er stofbrug, især injektionsmedicin, tæt forbundet med en øget risiko for seksuelt overførte sygdomme.

7. Mandlig omskæring

Denne ene ting har vist sig at reducere risikoen for, at mænd får hiv fra samleje med så meget som 60 procent. Ikke kun det, ifølge eksperter, kan omskæring også hjælpe med at forhindre overførsel af herpes og HPV-infektion som en del af seksuelt overførte sygdomme.

Har du en klage over seksuelt overførte sygdomme eller andre helbredsproblemer? Du kan spørge til råds eller spørge en læge direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak eller Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • 6 fysiske tegn, hvis du har seksuelle sygdomme
  • Find ud af om gonoré, der overføres fra intimitet
  • 4 fakta om syfilis overført fra intime forhold