Dårlig lugt på grund af leukorrhoea, pas på denne sygdom

, Jakarta – Vaginalt udflåd hos kvinder er normalt og kan ske når som helst. Men det siges selvfølgelig kun at være normalt, hvis udflådet fra skeden stadig er inden for rimelighedens grænser. På den anden side bør kvinder være opmærksomme på vaginalt udflåd, der er ledsaget af visse og forstyrrende symptomer eller unormale, hvoraf det ene er, når vaginalt udflåd udsender en ubehagelig lugt.

Under normale forhold er udflåd fra skeden karakteriseret ved en klar eller let uklar farve, vandig eller let tyk, udsender ikke en lugt og kommer ikke for meget ud. aka udflåd fra skeden vaginalt udflåd er en væske eller slim, der kommer naturligt ud af de kvindelige kønsorganer.

Dette slim kommer ud for at transportere døde celler og bakterier fra kroppen, så frøken. V forbliver ren, sund, samt for at beskytte delen mod irritation eller infektion, der kan opstå.

Vær forsigtig, hvis det vaginale udflåd, der kommer ud, har en skarp lugt og har en unormal farve. Dette kan være farligt, fordi det er et tegn på visse sygdomme. Hvilke typer sygdomme er karakteriseret ved en ubehagelig lugt i vaginalt udflåd?

Læs også: Lær dit udflådsproblem at kende, her er hvordan!

  • Bakteriel vaginose

Unormalt udflåd fra skeden kan være et tegn på sygdom, hvoraf den ene er bakteriel vaginose. Denne sygdom er ofte karakteriseret ved symptomer på gråt vaginalt udflåd, der lugter fiskeagtigt. Nogle gange er vaginalt udflåd det eneste symptom på denne sygdom. Derudover kan bakteriel vaginose også være karakteriseret ved smerter ved vandladning eller kløe i kønsområdet, men det er sjældent.

Bakteriel vaginose er en sygdom, der opstår på grund af en infektion i det kvindelige intimområde. Denne tilstand udløses af forstyrrelsen af ​​den normale florabalance i Miss. V.

Husk på, at den menneskelige krop har gode bakterier, der fungerer for at beskytte kroppen mod dårlige bakterier, der kan forårsage infektion. I nogle tilstande, såsom bakteriel vaginose, er antallet af gode bakterier i skeden. V er reduceret og ude af stand til at bekæmpe infektion.

Læs også: Dårligt lugtende udflåd, en indikation på bakteriel vaginose?

  • Svampeinfektion

Vaginalt udflåd i form af en sur lugt, tykt udflåd fra skeden og gullige hvide klumper, som ost. Denne tilstand er også normalt ledsaget af kløe omkring vulvaen. Svampeinfektioner kan forårsage smerter i de intime organer, især under sex og ved vandladning.

  • Gonoré

Denne kønssygdom skal man være opmærksom på. Gonoré kan forekomme startende med unormalt vaginalt udflåd. Gonoré er karakteriseret ved et gult eller uklart vaginalt udflåd og en ubehagelig lugt. Denne tilstand kan også forårsage bækkensmerter, blødning uden for menstruationscyklussen og smerter ved vandladning.

  • Trichomoniasis

Unormalt og forstyrrende vaginalt udflåd kan også være et tegn på trichomoniasis. Denne sygdom er forårsaget af parasitter Trichomonas vaginalis . Trichomoniasis gør udflådet gult eller grønligt og skummende. Dårlig lugt i vaginalt udflåd er også ofte et tegn på denne sygdom. Denne sygdom gør frk. V føles kløende og smertefuldt ved vandladning.

Læs også: Overvind unormal leukorrhoea på følgende 6 måder

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige. Du kan nemt kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!