Brystsmerter, hvordan overvindes det?

"Ved brystsmerter, der ikke er intense, kan du gøre simple midler, såsom at spise mandler eller drikke mandelmælk. At komprimere brystområdet med en kold kompres kan også hjælpe med brystsmerter. Alligevel kan ikke alle brystsmerter bare behandles."

, Jakarta – Brystsmerter eller brystsmerter kan nogle gange være et symptom på et hjerteproblem, men hjertet er ikke den eneste årsag til brystsmerter. Der er mange andre mulige årsager til brystsmerter.

Nogle af disse er alvorlige tilstande, men de fleste er harmløse. Du kan se, om dine smerter er alvorlige, hvis du føler en pludselig klemfornemmelse under dit brystben, smerter, der stråler ud til din kæbe, venstre arm eller ryg sammen med åndenød. Hvordan håndterer man et ømt brystben?

Spis mandler til den rigtige liggende stilling

For brystsmerter, der ikke er intense, kan du lave simple behandlinger, såsom:

Læs også: Fordele ved mandelolie til ansigtet

1. Spis mandler

Når sure opstød er årsagen til brystsmerter eller ømme brystben, kan det hjælpe at spise nogle mandler eller drikke en kop mandelmælk. Selvom der ikke er meget videnskabeligt bevis for denne tilstand, føler nogle mennesker, der oplever det, faktisk fordelene ved at spise mandler.

2. Kold komprimering

En almindelig årsag til smerter eller brystsmerter er muskelspændinger. I disse tilfælde kan en person opleve smerter i brystet på grund af belastning fra sport, andre aktiviteter eller stumpe traumer. I dette tilfælde er påføring af en kold kompres en metode, der kan hjælpe med at reducere hævelse og stoppe smerten.

3. Varme drikke

Varme drikke kan hjælpe med at lindre gas, når en persons smerte er forårsaget af gas eller oppustethed. Varmt vand kan også hjælpe med at forbedre fordøjelsen. Nogle varme drikke kan være bedre end andre, såsom hibiscus te, som har flere fordele udover at hjælpe med oppustethed. Hibiscus te kan også spille en rolle i at sænke blodtrykket og reducere kolesterol. En anden ekstra fordel er, at det kan hjælpe med at forhindre hjertekomplikationer.

Læs også: Disse er fordelene ved at drikke varmt vand, som du har brug for at kende

4. Hvidløg

Hvidløg hævdes at være en medicin mod brystsmerter, selvom der ikke er nogen klarere forskning, der understøtter dette faktum. Normalt kan det lindre brystsmerter ved at blande et fed eller to hakket hvidløg med et glas varm mælk. Ikke kun blandet med varm mælk, kan tygge hvidløg give maksimale fordele for at reducere brystsmerter. Forskning viser, at hvidløg kan hjælpe med at helbrede hjertesygdomme og reducere plakopbygning i arterierne.

Læs også: Er hvidløg virkelig effektivt til at overvinde hypertension?

5. Æblecidereddike

Æblecidereddike er et andet hjemmemiddel beregnet til at hjælpe brystsmerter fra sure opstød. Men husk på, at æblecidereddike har bivirkninger. For personer med visse helbredsproblemer anbefales det at undgå æblecidereddike, fordi indtagelse af æblecidereddike kan fortynde blodet.

6. Korrekt liggestilling

Når hjertesygdommen rammer, kan det give en vis lindring at ligge med hovedet hævet over din krop. En lidt oprejst stilling hjælper, når smerten skyldes refluks.

7. Ingefær

Som med andre urter, menes ingefær at have anti-inflammatoriske virkninger. Endnu vigtigere viser forskning, at ingefær kan hjælpe med at lindre maveproblemer og forhindre opkastning.

Her er hjemmemedicin, der kan gøres for at behandle brystsmerter. Hvis din tilstand er alvorlig, så kontakt at få professionel behandling. Skal du købe medicin, kan du også gøre det igennem Ja!

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Sådan slipper du af med brystsmerter derhjemme.
Healthline. Tilgået i 2021. Hvorfor har jeg brystsmerter?