Her er 5 fordele ved ko-affald for kroppen

Jakarta - I lighed med kød har den lækre fornemmelse af oksekødsindvolde forskellige fordele for kroppen. Eksperter siger, at indmad indeholder mange vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Nå, her er nogle af fordelene ved koens indre organer, som du kan få.

1. Hjerte: Jernbehov

Lancering Fed himmel, slagteaffald såsom hjerte er rig på folat, zink , selen, vitaminer B2, B6, B12, selen og jern, som kroppen har brug for. Oksehjerte kan også beskytte kroppen mod mitokondrieskader. Nå, disse mitokondrier fungerer som motorer, der forbrænder fedt for at skabe energi til kroppen. Så det kan siges, at mitokondrier er hovedproduktionen af ​​energi til menneskelige celler.

Læs også: Bør du undgå rødt kød for dit helbred?

Så hvilket indhold er indeholdt i oksekødhjerte? Eksperter siger, at dette afsnit indeholder 37,9 gram protein, 339 kalorier og 20,8 gram fedt. Ifølge eksperter kan indtagelse af oksekød imødekomme mænds daglige jernbehov.

2. Trip og Tarme

Ifølge eksperter som citeret i Daglig post, indmaling og oksetarme indeholder meget calcium, som kan bruges til knoglesundhed. Den indeholder 52 milligram pr. 100 gram. Denne portion indeholder mindst 10,6 gram protein, 49 kalorier og 0,75 gram fedt. Ikke kun det, denne del er også rig på gelatine og probiotika, der kan forbedre fordøjelsessundheden. I vestlige lande serveres indmad og tarme normalt med kartoffelmos.

3. Milt

Denne indmad af oksekød indeholder masser af protein og omega-3 fedtsyrer. Derudover er milten også rig på zink og selen, som er nødvendige for immunsystemet og hormonfunktionen. Ifølge eksperter kan denne ko's indre organer bruges til at reducere inflammation, hjælpe fordøjelsen og øge immuniteten.

Læs også: Hvad er sundere oksekød eller ged?

4. Nyrer

Lancering Daglig post, Oksekødsnyre indeholder 207 kalorier, 36,7 gram protein og 6,6 gram fedt. Eksperter siger, at ernæring i nyrerne svarer til seks æg og fem bundter spinat. Ikke nok med det, så indeholder nyrerne også antioxidanter, der er gode for immunforsvaret.

Hertil kommer, ifølge eksperter i Boldsky, Denne indmad er også rig på omega 3 fedtsyrer og har antiinflammatoriske egenskaber, der er gode for hjertet.

Hjerte

Denne del er høj i protein, folinsyre, jern, vitamin B12 og vitamin A. Åh, det er meget nærende, er det ikke? Eksperter siger, at leveren også er godt for hjertesundheden og øger hæmoglobinniveauet. Derfor anses dette organ for godt til forbrug for personer med anæmi.

Læs også: Trang til indmad, gravide kvinder er forsigtige med dette

Mindst okselever indeholder så meget som 14,4 gram fedt, 264 kalorier og 33,4 gram protein. Interessant nok var jernindholdet i det højere end spinat. Dette okseaffald er også godt for knoglestyrke, immunitet og hjernevækst.

Tja, selvom oksekødsindvolde indeholder en masse næringsstoffer og næringsstoffer, som din krop har brug for, betyder det ikke, at du kan spise dem skødesløst. Ifølge eksperter kan indtagelse af for meget indmad fra dyr forårsage en række sundhedsproblemer. Startende fra at øge kroppens kolesterolniveauer, forårsage gigt, kan det endda øge risikoen for fødselsdefekter hos gravide kvinder.

Så, konklusionen er, at det er okay at spise indmad, så længe forarbejdningsmetoden og portionen skal overvejes nøje.

Vil du have en ernæringsmæssigt afbalanceret kost, så kroppen bliver sundere og mere rask? Eller ønsker du at tabe dig gennem kosten? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!