Nær døden fænomen, myte eller fakta?

, Jakarta - suspenderet animation er stadig et mysterium for mange mennesker. Er døden nær virkelig? For det er svært at acceptere sund fornuft. NDE er nogle gange defineret som drømmelignende tilstande og forstyrrende oplevelser, såvel som bevidste ud af kroppen følelser eller oplevelser.

Nær døden er et fænomen, når nogen bliver erklæret død og derefter kommer til live igen. I et tilfælde blev nogen erklæret død, fordi der ikke var tegn på liv. Lægerne har taget forskellige skridt for at genoprette hans liv, men kan ikke hjælpes længere. Mirakuløst nok rejste personen sig efter et par timer, som om intet var hændt.

I nærdødsfænomenet har lægen udtalt, at der ikke er tegn på liv og er blevet erklæret død. Nogle af tegnene på, at nogen er død, er ingen puls, hjertet slår ikke, holder op med at trække vejret, lavere kropstemperatur og svage og blege ansigtsmuskler.

suspenderet animation kan også kaldes nær døden oplevelse (NDE). Det siges, at nærdødshændelsen er et hallucinatorisk fænomen på grund af fysiologiske og psykologiske faktorer. Derudover menes det også at være forårsaget af bevidsthedsproblemer, der ikke stammer fra hjerneaktivitet.

Hvordan opstår nærdød så? Det viser sig, at der er flere ting, der kan forklare, hvor nær døden kan forekomme, herunder:

  1. Angående søvnfase

NDE kan være forårsaget af søvnfasen med Hurtig øjenbevægelse (REM), som er, når en person drømmer. Denne fase forårsager lammelse af de store muskler, hurtigere øjenbevægelser og hurtigere vejrtrækning. Hvis denne fase er forstyrret, kan det forårsage midlertidig lammelse under søvn.

Ting, der kan forekomme, er hallucinationer ved at se eller høre under overgangen fra en sovestilling til en vågen tilstand eller omvendt. Hjernen kan vågne op i en søvntilstand og en bevidst tilstand. Denne fase kan generelt skelnes i detaljer. Når dette sker, føles det normalt, som om du er omgivet af lys, adskilt fra dig selv og ude af stand til at bevæge dig, selvom du er ved bevidsthed.

  1. Håndtering af kuldioxidgas

suspenderet animation kan også forekomme på grund af kuldioxidgas i kroppen. En undersøgelse siger, at tilstedeværelsen af ​​kuldioxidgas kan påvirke den kemiske balance i kroppen. Hvis den kemiske balance i hjernen er forstyrret, kan det påvirke hjernen, hvilket får en person til at opleve ting som at se lys eller kaldet torpor.

Ting relateret til kuldioxidgas fås også fra mennesker, der har overlevet hjerteanfald. En person med et hjerteanfald har en for høj koncentration af kuldioxid i udåndingsluften, som er relateret til niveauet af CO2 samt kalium i blodet.

Mennesker, der har overlevet et hjerteanfald, og som har fået synet suspenderet, har som regel mere eller mindre samme oplevelse. Disse mennesker vil føle sig i lyset, så se og høre virkelige begivenheder fra forskellige vinkler og møde mennesker, der er døde i verden.

De fremkaldte syner, der også opleves af hjerteanfaldsoverlevere, er forbundet med ophør af hjernefunktion i 20-30 sekunder efter et hjerteanfald. Bevidst kan mennesker, der oplever døden nær, forklare ting relateret til begivenheder, der er omkring dem i tre minutter efter, at hjertet stopper.

Det er en diskussion af nærdødsfænomenet. Hvis du vil vide mere om videnskabeligt suspenderet animation, kan du diskutere med lægen fra . Kun med Hent Ansøgning i App Store eller Play Store.

Læs også:

  • Gravide mødre, vær opmærksom på disse 6 graviditetsmyter og -fakta
  • Fakta og myter, du skal vide om hjertet
  • Mere om menstruationsmyter og -fakta