Babyer græder ofte midt om natten, hvad er årsagen?

, Jakarta – At være nybagt forælder er ikke et let job. Forældre og børn har stadig brug for tid til at forstå hinanden. Så det er naturligt, at forældre i nogen tid har svært ved at få en nyfødt til at falde til ro. En af de ting, der er ret foruroligende, er, når barnet græder om natten. Som følge heraf føler forældre sig søvnmangel næste dag.

Hyppigheden af ​​babyer, der græder om natten, kan dog faktisk falde eller helt stoppe, hvis forældrene forstår årsagerne og hvordan man overvinder dem. Nå, her er grundene til, at babyer græder om natten, og hvad forældre kan gøre for at overvinde dem.

Læs også: Gå ikke i panik! Her er 9 effektive måder at overvinde en grædende baby

Årsager til babygræd om natten

Nye forældre bør vide, her er nogle af årsagerne til, at babyer græder om natten, nemlig:

  • Sulten

Babyer har små maver og har brug for at spise ret ofte i løbet af de første par måneder. De fleste babyer bør også fodres hver anden til tredje time. Se efter tegn på sult, såsom at din baby putter hånden i munden eller slår med læberne. Sørg for, at mor begynder at amme, inden barnet begynder at græde, så hun kan sove bedre om natten.

  • Følelse af ubehag på grund af gasproblemer

Babyer er også tilbøjelige til gasproblemer og har brug for at bøvse eller give gas for at føle lettelse. Babyer kan sluge luft, mens de spiser eller sutter fra en flaske, og bøvsen umiddelbart efter fodring kan give en vis lindring. At holde barnet oprejst eller forsigtigt massere hans ryg kan også hjælpe med at udstøde gas.

  • Beskidt eller våd ble

Nogle babyer kan tåle våde eller snavsede bleer i et stykke tid, men der er nogle babyer, der ikke er komfortable med denne tilstand, så de vil være kræsne. At have en ren, behagelig ble på hjælper din baby med at komme hurtigt i søvn igen. Sørg dog for, at moderen skifter ble hurtigt og ikke interagerer meget med barnet, mens hun gør det, så hun kan falde i søvn igen.

Læs også: Disse er symptomerne og behandlingen af ​​bleudslæt hos babyer

  • Ønsker at blive ledsaget

Mørke rumforhold kan være en skræmmende ting for babyer. Han kan råbe højt om opmærksomhed og være forvisset om, at hans forældre er sammen med ham.

  • Fryser

Babyer har en tendens til at græde, hvis de føler sig for kolde. At dække ham med et tæppe hjælper med at holde ham varm og giver ham komfort. Sørg dog for ikke at dække det for tykt, da dette kan føre til SIDS.

  • Tænder

Hvis din baby ser ud til at græde om natten uden grund, så kig ind i hans mund og se, om der vokser tænder. Smerterne i tænderne kan begynde så tidligt som fire måneder og kan få barnet til at savle mere og tygge på genstande foran ham. Hvis barnet er begyndt at få tænder, så kan forældre massere hans tandkød blidt, så han ikke bliver for nøjeregnende om natten.

  • For meget stimulans

At tage babyen med til sociale begivenheder eller rejse for at shoppe kan nogle gange vise sig at være for spændende for ham. At give ham for meget sansestimulering, især hvis moderen tvinger ham til at sove umiddelbart efter oplevelsen slutter, kan resultere i, at barnet græder ind i natten. At placere barnet i et velkendt miljø og løsne det op i hans sengetidsrutine hjælper med at overvinde dette problem.

Læs også: 6 tegn på, at din lille begynder at få tænder

  • At være syg

At føle sig syg eller træt kan give selv voksne lyst til at græde, ikke? Hvis barnet græder mere end normalt eller lyder anderledes, kan det skyldes en eller anden sygdom. Tjek om barnet har andre symptomer såsom feber, hoste, opkastning eller appetitløshed.

Tal straks med lægen kl hvis det ser ud til, at barnet har et helbredsproblem. Tag det med det samme smartphone mødre, og drag fordel af chatfunktionen med læger når som helst og hvor som helst!

Reference:
Forældres første græd. Tilgået 2020. Hvorfor græder babyer om natten?
Enfamil. Hentet 2020. Calming a Crying Baby: Why Babies Cry at Night.
Harvard Medical School. Hentet 2020. Ny undersøgelse siger, at det er okay at lade babyer græde om natten.