Lær fordelene ved omskæring at kende fra sundhedssiden

, Jakarta – Omskæring er et religiøst eller kulturelt ritual for mange mennesker, også i Indonesien. Omskæring i sig selv er faktisk processen med at fjerne forhuden eller huden, der dækker spidsen af ​​Mr. Q. Normalt i Indonesien bliver mænd omskåret, når de kommer i folkeskolealderen eller omkring 7 til 10 år. Derudover vil omskæring eller omskæring ikke påvirke mandens fertilitet. Faktisk har omskæring eller det, der er kendt som det medicinske udtryk omskæring, faktisk gode fordele for mænds helbred. Følgende er nogle af fordelene ved omskæring, som du har brug for at vide, herunder:

1. Reduceret risiko for infektionssygdomme

En af fordelene ved mandlig omskæring er den reducerede risiko for infektionssygdomme. Mænd, der er blevet omskåret, har lavere risiko for infektionssygdomme end mænd, der ikke er blevet omskåret. Men selvom de er blevet omskåret, skal mænd stadig udføre sikre seksuelle aktiviteter.

2. Forebyg sygdom

De mænd, der ikke er blevet omskåret, har risiko for kønssygdomme som phimosis og paraphimosis. Phimosis opstår, når forhuden indsnævres, så den næsten ikke kan trækkes gennem Mr. hovedet. P. Mens paraphimosis er en tilstand, hvor forhuden kan trækkes tilbage, men ikke kan vende tilbage til sin oprindelige position.

Normalt kan phimosis være forårsaget af genetik eller infektion. I mellemtiden er paraphimosis forårsaget af betændelse og forsnævring af forhuden. En af de handlinger, der kan tages for at overvinde dette, er omskæring.

3. Forebygger kræft

Den næste fordel ved omskæring er, at mænd kan undgå flere dødelige sygdomme, såsom peniskræft. Selvom denne sygdom er meget sjælden, vil omskårne mænd have en meget lille chance for at pådrage sig denne sygdom. Derudover kan det for mænd, der er blevet omskåret, forhindre deres partnere i livmoderhalskræft.

4. Sundhed Hr. P Mere vågen

Hr. P, der er blevet omskåret, vil være lettere at rengøre, så hans helbred bliver bedre vedligeholdt end mænd, der ikke er omskåret.

5. Seksuel grund

Forhuden, der er for lang, vil forstyrre følelsen af ​​seksuel aktivitet, som mænd føler, fordi Mr. P stimuleres ikke direkte under samleje. Hvis du ikke er omskåret og har problemer med for tidlig sædafgang, ser omskæring ud til at være løsningen til at forhindre dig i denne sygdom.

Håndtering efter omskæring

Der er flere ting, der skal overvejes efter omskæring, så såret heler hurtigt og kan vende tilbage til normale aktiviteter.

  • Restitutionen vil være mere behagelig, hvis manden, der lige har gennemgået en omskæring, ikke har undertøj på eller kun har løstsiddende bukser på.
  • Udfør rutinemæssigt sårpleje på dine kønsorganer for at forhindre infektion. Derudover skal du også jævnligt tjekke med lægen.
  • Badning er tilladt, men undgå at ligge i blød i længere tid.
  • For at reducere ømhed eller smerter kan du tage medicin, så du også kan føle dig godt tilpas. Glem ikke at have nok hviletid i restitutionsperioden.
  • For voksne mænd, undgå at have sex, indtil såret er helt helet og tørt. Normalt tager det for babyer, der er omskåret, 10 dage at komme sig, for børn og voksne mænd tager det næsten en måned for restitutionsperioden.

(Læs også: 5 fakta om omskæring, du skal vide)

Der er mange fordele ved omskæring, som påvirker dit helbred. Vi anbefaler, at hvis du har spørgsmål om kønsorganer eller reproduktive problemer, kan du spørge en sagkyndig læge gennem ansøgningen . Med funktioner Kontakt læge Du kan spørge lægen om de klager, du føler, når som helst og hvor som helst igennem Taleopkald , Videoopkald , eller Snak . Kom nu, Hent nu app via App Store eller Google Play.